MX- 6 termal macun alınır mı?

umut190

Hectopat
Daha fazla  
i5 12400F işlemci RTX 4060 Ti ekran kartı.
Ekran kartı ve işlemci için alınır mı?

Fazla bir bilgim yok yanlış olmasın bende dün bakıyordum termal macun Mx- 6'nın yorumlarına baktım birisi mx-4 ile aralarında performans farkı olmadığını yazmıştı

Alinir guzel macun. Butce biraz artarsa alternatif olarak buna bakabilirsin. Formunu ve performansini daha uzun sure koruyor. Uzun testlerdede 1-2 derece daha serin tutuyor MX-6'ya göre.

Fazla bir bilgim yok yanlış olmasın bende dün bakıyordum termal macun Mx- 6'nın yorumlarına baktım birisi mx-4 ile aralarında performans farkı olmadığını yazmıştı

Perfirmans farki uzun testlerde 2-3 derece var. MX-6'nin en buyuk artisi formunu daha uzun sure korumasi. MX-4 omrunu daha kisa surede dolduruyor.

Noctua daha iyi değerler veriyor uzun süre testlerde; ancak fiyat olarak da daha tuzlu ve Amazondaki ürün yurtdışından geliyor. O yüzden MX-6 bence daha iyi uyguna gelecektir. 1 derecelik bir fark için aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.

Tek fark uzun test farki degil. Noctua formunu ve performansini cok daha uzun sure koruyor MX-6'ya göre. Daha uzun omurlu bir macun. NT-H2, Türkiye'de satista olsa onerecegim tek macun olur.

Hepsiburada kupon var 135 TL'ye geliyor o yüzden bir de ekran kartına sürülüyor mu?

Tek fark uzun test farki degil. Noctua formunu ve performansini cok daha uzun sure koruyor MX-6'ya göre. Daha uzun omurlu bir macun. NT-H2, Türkiye'de satista olsa onerecegim tek macun olur.
Elbette daha iyi hocam Arctic'e göre ama maalesef Türkiye'de yok. Fiyatı uygun olsa H1'de alınabilir.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…