AlpKhanate
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Steelseries 7G kullanmaktayım. Tank gibi makine olmasına rağmen brown switch tam istediğim şey değil. Basış hissiyatı istiyorum. Bu sebepten mavi veya yeşilin bana uygun olacağını düşünüyorum. Romer-g hissiyat açısından nasıl yazarsanız sevinirim. Browndan daha iyi basış hissi veren bir şey lazım.
Çok sevdiğim, yıllardır almak istediğim K70 modeli Türkiye'de hem de Türkçe tuş dizimiyle 500 TL'ye var. Ancak kırmızı switchler gözümü korkutuyor. Brown bile hoşuma gitmezken herhalde kırmızıyı hiç sevmem.
Baktığım birkaç model var. Fikrinizi almak istiyorum. Bu konu klavye arayan arkadaşlara rehber niteliği de oluşturabilir.
Çok sevdiğim, yıllardır almak istediğim K70 modeli Türkiye'de hem de Türkçe tuş dizimiyle 500 TL'ye var. Ancak kırmızı switchler gözümü korkutuyor. Brown bile hoşuma gitmezken herhalde kırmızıyı hiç sevmem.
Baktığım birkaç model var. Fikrinizi almak istiyorum. Bu konu klavye arayan arkadaşlara rehber niteliği de oluşturabilir.
- Logitech G413 ( Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi İngilizce - Gümüş Fiyatı )
- Corsair K70 ( Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA )
- Razer Blackwidow veya başka bir model
- Cooler Master'ın modeli
- Çinli modeller (Motospeed CK108, James Donkey)
- Everest Rampage Hydra R6 Usb Aydınlatmalı Gaming Pro Mekanik Fiyatı
Son düzenleyen: Moderatör: