Mx Cherry Blue Klavye Tavsiyesi

AlpKhanate

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steelseries 7G kullanmaktayım. Tank gibi makine olmasına rağmen brown switch tam istediğim şey değil. Basış hissiyatı istiyorum. Bu sebepten mavi veya yeşilin bana uygun olacağını düşünüyorum. Romer-g hissiyat açısından nasıl yazarsanız sevinirim. Browndan daha iyi basış hissi veren bir şey lazım.
Çok sevdiğim, yıllardır almak istediğim K70 modeli Türkiye'de hem de Türkçe tuş dizimiyle 500 TL'ye var. Ancak kırmızı switchler gözümü korkutuyor. Brown bile hoşuma gitmezken herhalde kırmızıyı hiç sevmem.

Baktığım birkaç model var. Fikrinizi almak istiyorum. Bu konu klavye arayan arkadaşlara rehber niteliği de oluşturabilir.
Birbirine benzer tipte metal kasa başka markalar da var, unuttum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar hassassanız denemeden almayın. Bir dükkanda bulabildiğiniz switchler test edin. Corsair K70 Mk2' nin mavi anahtarlı modeli gelecek ilerleyen zamanlarda ama fiyat 500 TL bandında olmaz 1000 TL' ye yakın olur. K70 kırmızı anahtarı öneririm. Doğrusal bir switch atlama noktası yok nispeten sessiz ama denemeden almayın. Bu arada hissiyata önem veriyorsanız Roamer-G' den uzak durun derim. :)

Çoğu dükkanda kapalı kutu oluyor bir tek medimarkt denetiyor. Valla denemiştimde unuttum :D 1000 tl bandı almam biliyorum geleceğini. 500tl bile aşırı bir para. 7g klavyemde güzel aslında şuan 180 liraya almak isteyen var. Ona satıp hisli bir şey alayım diyordumda. Karar veremiyorum bu tip konularda :D Aslında his anlamında razer çok iyi diyorlar. Eski modelleri güzel duruyor 450 tl bandı için
Razer BlackWidow Ultimate - Turkish Layout (Green Switch) Fiyatı
Razer Blackwidow Ultimate 2017 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi - n11.com

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı