MX Linux Artıları Eksileri Neler?

Genelde hep Mint, Ubuntu, manjaro gibi dağıtımları kullanırız fakat distrowatch'ta son 6 ayda MX Linux 1.ci gözüküyor. Kullanan ya da deneyen varsa artıları ve eksileri neler?
Öğrenmek isterim. MX Linux'u denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 ay kullandım. Neden bilmiyorum. Sistem çöktü. Eğer çökmeseydi benim için Mint, Ubuntu v.s sistemlerden benim için öteydi. Ama çökmesi belki benim hatamdır.

Bence tek eksisi ramden çalıştırması, mhz'i az olan ramlerde çok hızlı çalışmayabilir.
MX Linux'un RAM üzerinden çalıştığını sizden duydum ilk defa kaynağınız neresi?
Hile değil rapor edilen istatistik. Rapor edilmeyen istatistik gösterilmez.
DistroWatch kullanıcı oylarına göre hareket etmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?

DistroWatch kullanıcı oylarına göre hareket etmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Sanırım öyleydi fakat kullanıcı oyu da rapor edilen bir istatistik. Ben gidip siteye oy vermezsem hangi dağıtımı kullandığımı, beğendiğimi, beğenmediğimi bilemezsiniz.
Düzeltme: Sanırım dağıtımların sayfalarının tıklanma, aratılma sonuçlarına göre yapıyor. Distro Watch dağıtımlar hakkında bilgi almak için sağlıklı bir bilgi kaynağı değil bence.

Son düzenleme:
Kullandım. Gayet hızlı ve stabil. Eski sistemler için tercih edilebilir. Fakat arayüzü Windows 94 hissiyatı vermişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…