MX Linux duvar kağıdı nereden indirilir?

Nyraid

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Bir sorum var. MX Linux'u kurmak için araştırma yapıyordum ve bu fotoğraftaki özelleştirme ve duvar kâğıdı çok hoşuma gitti duvar kâğıdını çok araştırdım ama bulamadım. Fotoğrafın kalitesi de düşük zamanında MX Linux'un sitesinde yayınlanmış ama silinmiş sonradan acaba burada kullanılan eklenti ve duvar kâğıtlarını biliyorsanız söyleme şansınız var mı?

0adfcbf6-477b-4f7d-ad33-520abfba628e.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba,

Bir sorum var. MX Linux'u kurmak için araştırma yapıyordum ve bu fotoğraftaki özelleştirme ve duvar kâğıdı çok hoşuma gitti duvar kâğıdını çok araştırdım ama bulamadım. Fotoğrafın kalitesi de düşük zamanında MX Linux'un sitesinde yayınlanmış ama silinmiş sonradan acaba burada kullanılan eklenti ve duvar kâğıtlarını biliyorsanız söyleme şansınız var mı?

Eki Görüntüle 2523518
MX'in paket arşivlerine baktım. Artwork paketleri bu arka planı içermiyor. Biraz Plasma'nın arka planlarını andırıyor. Belki de kişiselleştirme yapan kişi ayrıca kurmuş olabilir.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim peki kullanılan eklentiler nedir biliyor musunuz?

2 farklı sitede sadece attığınız görsel ve indirme linkleri mevcut. Büyük ihtimalle sistem içerisinde olan bir arka plan değil. Benzerlerini renk kodlarını aratıp rahatlıkla bulabilirsiniz.
Benzer bir duvar kağıdı var mı elinizde arattım da içimi rahatlatan benzeyen bir duvar kağıdı bulamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı