MX Linux fluxbox dual boot nasıl yapılır?

KAPARU

Centipat
Yer
Konya
Windows 10 kullanıyorum. Fluxbox ekranını açtım indire bastım. Bir şeyleri silmek yanlış diski seçmek istemiyorum.
İnterneten araştırırdım. İngilizce kaynak olarak bile sadece düz MX dualboot yapma var. Fluxbox nasıl Dual boot yapılır?
Ve yaptıktan sonra işletim sistemleri arasında geçiş nasıl yaparım?

Aynı kurulum adımlarına sahipler hocam. Sadece kurulan arayüz değişiyor. Diğer sürüm için olan adımları takip etmenizde bir sakınca yok.

Çoğu dağıtımda Windows'un yanına kur diye bir seçenek var çıkmıyor mu öyle bir seçenek?
Eğer çıkmıyor ise bulduğunuz ingilizce kaynaktan devam edin. FluxBox sadece bir masaüstü ortamı dualboot için ayrı talimatları yok doğal olarak.
İşletim sistemleri arasında geçişi bilgisayarı açtığınızda GRUB ekranı üzerinden yapacaksınız kendisi tüm linux dağıtımlarında gelen bir boot manager. Ben size boot manager olarak rEFInd öneririm. Tabii sistemi kurduktan sonra araşıtırn bunu kafanız karışmasın.

Windows'un yanına kur seçeneği çıkmıyor maalesef fluxbox ve MX'in kurulumu birbirlerine benzemiyor.
Konuyu uzatmak istemem ama yeni konu açmama daha süre var sanırsam.
Az RAM kullanan Türkçe ve kolay kurulum olan bir Linux dağıtımı var mıdır?
Linux Mint Xfce demosuna bir baktım internet bazen yok sorunları var gibi sadece düz Mint demosuna da baktım onda da internet kesilip duruyor.
Yeni konu açamadım diye uyarı yemem umarım

MX Linux ile Fluxbox arasında kurulum farkı olması ilginçmiş, sadece arayüz mü farklı yoksa seçenekler vs. de mi farklı?
Linux Lite ve Lubuntu'ya bakabilirsiniz. Mint'in interneti algılamaması ilginçmiş, internette araşıtrdınız mı belki kolay bir çözümü vardır?

Arayüzü benzer gibi ama bana göre biraz karmaşık Windows'un yanına kur seçeneği Linux Mint kurmayı denediğimde olmasına rağmen fluxbox kurmayı denediğim de yoktu. Bir de o kadar fazla kaynak yok gibi gidip bir sorun yaşasam araştırsam bulması zor.
Yeni konu açmama 1400 saniye kaldı

Arayüzü benzer gibi ama bana göre biraz karmaşık windowsun yanına kur seçeneği linux mint kurmayı denediğimde olmasına rağmen fluxbox kurmayı denediğim de yoktu
Kendinizi zorlayarak kurmayı veya üstte önerdiğim dağıtımlardan birini kurmayı deneyebilirsiniz. Windows'un yanına kur seçeneği genelde Ubuntu tabanlı dağıtımlarda oluyordu.

Kendinizi zorlayarak kurmayı veya üstte önerdiğim dağıtımlardan birini kurmayı deneyebilirsiniz. Windows'un yanına kur seçeneği genelde Ubuntu tabanlı dağıtımlarda oluyordu.

Son bir soru sorup gideyim yoksa uyarı yiyeceğim sanırım Linux Lite ve Lubuntu RAM kullanımı nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…