YLDRM_BYZD Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #1 Merhaba, MX Linux fluxbox 23.3 X86 sürümünü laptopuma kurdum. Türkçe alt Q klavyeyi seçip apply dememe rağmen "ç ö ş i ü ğ" bu tuşlara tıkladığımda Amerikan klavyeye göre yazıyor. Bunun bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, MX Linux fluxbox 23.3 X86 sürümünü laptopuma kurdum. Türkçe alt Q klavyeyi seçip apply dememe rağmen "ç ö ş i ü ğ" bu tuşlara tıkladığımda Amerikan klavyeye göre yazıyor. Bunun bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
7 724141 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 160 Çözümler 3 15 Haziran 2024 #2 setxkbmap tr Başlangıç uygulamalarına komut olarak eklersin. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 setxkbmap tr Xorg kullaniyorsaniz eger. Artı 0 Eksi
KS KS YLDRM_BYZD Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Man Diesel dedi: setxkbmap tr Başlangıç uygulamalarına komut olarak eklersin. Genişletmek için tıkla... Terminal e mi yazacağım? Artı 0 Eksi
Man Diesel dedi: setxkbmap tr Başlangıç uygulamalarına komut olarak eklersin. Genişletmek için tıkla... Terminal e mi yazacağım?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #5 @YLDRM_BYZD evet. Artı 0 Eksi
KS KS YLDRM_BYZD Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Zurnadürüm dedi: setxkbmap tr Xorg kullaniyorsaniz eger. Genişletmek için tıkla... xorg nedir ve terminal e yazdım ama "Error loading new keyboard description" diye bir yazı çıktı ne yapmalıyım? YLDRM_BYZD dedi: xorg nedir ve terminal e yazdım ama "Error loading new keyboard description" diye bir yazı çıktı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Pardon la olmuş benim körlüğüm sorry ama yine de hepinize çok teşekkür ederim çalıştı ve düzeldi. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: setxkbmap tr Xorg kullaniyorsaniz eger. Genişletmek için tıkla... xorg nedir ve terminal e yazdım ama "Error loading new keyboard description" diye bir yazı çıktı ne yapmalıyım? YLDRM_BYZD dedi: xorg nedir ve terminal e yazdım ama "Error loading new keyboard description" diye bir yazı çıktı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Pardon la olmuş benim körlüğüm sorry ama yine de hepinize çok teşekkür ederim çalıştı ve düzeldi.