eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba, MX Linux kurmaya çalışıyorum fakat domain ve workgroup bölümlerine ne yazacağımı bilemedim. Bu bölümleri nasıl dolduracağım? Ek olarak "SaMBa Server For MS Networking" kutucuğu tikli mi olmalı, tiksiz mi?
Merhaba, MX Linux kurmaya çalışıyorum fakat domain ve workgroup bölümlerine ne yazacağımı bilemedim. Bu bölümleri nasıl dolduracağım? Ek olarak "SaMBa Server For MS Networking" kutucuğu tikli mi olmalı, tiksiz mi?
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 9 Temmuz 2021 #2 Samba smb portu üzerinden dosya alışverişi yapabilen bir teknoloji. Workgroup kısmı eğer tekil kullanıcı iseniz çokta önemli değil. Domain kısmını boş bırakabiliyorsanız boş geçin.
Samba smb portu üzerinden dosya alışverişi yapabilen bir teknoloji. Workgroup kısmı eğer tekil kullanıcı iseniz çokta önemli değil. Domain kısmını boş bırakabiliyorsanız boş geçin.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 9 Temmuz 2021 #3 uguratakan dedi: Domain kısmını boş bırakabiliyorsanız boş geçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş bırakmama izin vermiyor.
uguratakan dedi: Domain kısmını boş bırakabiliyorsanız boş geçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef boş bırakmama izin vermiyor.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 9 Temmuz 2021 #4 Domain sistemin ağda görünen adıdır, kullanıcı-adı ile aynı yapabilirsiniz. Çok da önemli değil, ama herhangi bir ad koymalısınız.
Domain sistemin ağda görünen adıdır, kullanıcı-adı ile aynı yapabilirsiniz. Çok da önemli değil, ama herhangi bir ad koymalısınız.