MX Linux'a CS 1.6 nasıl kurulur?

YLDRM_BYZD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba laptopumun 2 GB RAM'i, Intel atom 1.67 GHz 4 çekirdekli işlemcisi ve Intel HD Graphics Media accelator ekran kartı var ve ben bu laptop a MX Linux kurdum ve en sevdiğim oyun olarak CS 1.6 yüklemek istiyorum. Ama Steam olmadan nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. (çünkü oyunlara para vermeyi sevmiyorum ve ayrıca oyunlara ailem para yatırmamı istemiyor) yardım ederseniz beni çok mesud edersiniz, şimdiden teşekkürler.

Laptopu daha detaylı merak ediyorsanız laptopum Samsung nc 110, (laptop ile aramda 2 yaş var) laptopu internette aratıp teknik özelliklerine detaylıca bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediğin Crack'e giriyor ama neyse, Wine diye bir şey var onu kullanıyorlar. İnternette tonla video dolu onlara bak.
MX Linux Debian'dı sanırım Debian sürümü seçip onu kurmalısın.

Herhangi bir siteden CS 1.6 yükle. Sonra Steam dışı oyun olarak steam kütüphanene koy. Sonra Proton'u etkinleştir. Ya-da direkt wine ile de çalıştırabilirsin. Ama onun için WineTricks'den font yüklemen lazım dı adını hatırlayamıyorum.

Bu dediğin Crack'e giriyor ama neyse, Wine diye bir şey var onu kullanıyorlar. İnternette tonla video dolu onlara bak.
MX Linux Debian'dı sanırım Debian sürümü seçip onu kurmalısın.
Teşekkür ederim şimdi bir deniyeceğim dediğinizi

Herhangi bir siteden CS 1.6 yükle. Sonra Steam dışı oyun olarak Steam kütüphanene koy. Sonra Proton'u etkinleştir. Ya-da direkt Wine ile de çalıştırabilirsin. Ama onun için Winetricks'den font yüklemen lazım dı adını hatırlayamıyorum.

Sayın baklava hocam F4t1h hocanın dediğini ilk yapayım eğer olmaz ise sizinkini de deneyeceğim ama size de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı