eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 19 Kasım 2021 #1 MX Linux'u USB ile kullanınca işlemlerde neden parola istiyor? Mesela Update edecekken parola istiyor, ben parola belirlemedim ki.
MX Linux'u USB ile kullanınca işlemlerde neden parola istiyor? Mesela Update edecekken parola istiyor, ben parola belirlemedim ki.
Çözüm eylül kabuss 19 Kasım 2021 dokuro_chan_2005 dedi: Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmadım, USB'den kullanıyorum. 401916 dedi: Dediğiniz şey sudo olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Güncelleme: Hayır, değilmiş. Parola, giriş (hoşgeldin) ekranında yazıyormuş. Parola şu: ''demo'' Superuser root ise şu: ''root''
dokuro_chan_2005 dedi: Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmadım, USB'den kullanıyorum. 401916 dedi: Dediğiniz şey sudo olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Güncelleme: Hayır, değilmiş. Parola, giriş (hoşgeldin) ekranında yazıyormuş. Parola şu: ''demo'' Superuser root ise şu: ''root''
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 19 Kasım 2021 #2 Dediğiniz şey sudo olabilir mi? Artı -1 Eksi
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 19 Kasım 2021 #3 eylül kabuss dedi: MX Linux'u USB ile kullanınca işlemlerde neden parola istiyor? Mesela Update edecekken parola istiyor, ben parola belirlemedim ki. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: MX Linux'u USB ile kullanınca işlemlerde neden parola istiyor? Mesela Update edecekken parola istiyor, ben parola belirlemedim ki. Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 19 Kasım 2021 #4 dokuro_chan_2005 dedi: Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmadım, USB'den kullanıyorum. 401916 dedi: Dediğiniz şey sudo olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Güncelleme: Hayır, değilmiş. Parola, giriş (hoşgeldin) ekranında yazıyormuş. Parola şu: ''demo'' Superuser root ise şu: ''root'' Son düzenleme: 19 Kasım 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
dokuro_chan_2005 dedi: Kurulum yaparken kayıt olmadın mı olduysan onun parolasıdır unutuysan bilgisayarını sıfırlamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kurulum yapmadım, USB'den kullanıyorum. 401916 dedi: Dediğiniz şey sudo olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Güncelleme: Hayır, değilmiş. Parola, giriş (hoşgeldin) ekranında yazıyormuş. Parola şu: ''demo'' Superuser root ise şu: ''root''