MX110 boşta çok ısınıyor

Talfa

Decapat
Daha fazla  
MX110 ekran kartı ve i5 10210U kullanıyorum. İşlemcim fazla ısınmasa bile ekran kartım bazen gereksiz ısınıyor. Fan temizliğini 1 ay önce falan yaptım. Güç planı dengelide. Ama bazen boşta Boost moduna girip 60 dereceye kadar çıkıyor.

1721296843566.png

Ekran görüntüsünü aldıktan sonra genemin değerlere düştü ancak işlemcimdeki ekran kartını kullansam bile MX110 bu değerlere çıkıyor. Game Ready sürücüleri hep DLSS eklediğinden güncellemiyordum güncellemekte fayda olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı laptop bende var kasasını açıp fotoğraf at bakam.

Son düzenleme:
Termal pedi çıkarın ve elinizde yoğurun ( şaka yapmıyorum bende denedim ve FPS 10 arttı)
Daha sonra yuvarlak hale getirin ve eski yerine koyun daha sonra bakır soğtuyu üstüne bastırın ve yayılsın. ( termal ped sakız haline gelince hemen hızlıca eski yerlerine koyun )

Termal pedi çıkarın ve elinizde yoğurun ( şaka yapmıyorum bende denedim ve FPS 10 arttı)
Daha sonra yuvarlak hale getirin ve eski yerine koyun daha sonra bakır soğtuyu üstüne bastırın ve yayılsın. ( termal ped sakız haline gelince hemen hızlıca eski yerlerine koyun )
Yapmasına yapacağım da termal çubuğu çıkaramıyorum :( biraz kendim birşeyler yaparak sıcaklığı düşürmeyi başardım yinede

Yapmasına yapacağım da termal çubuğu çıkaramıyorum :( biraz kendim bir şeyler yaparak sıcaklığı düşürmeyi başardım yine de.

Aynıısnı bende yaşadım en sonunda 4 tane vidası olanı çıkarabildim ama diğerni yapamayınca ( vidalarım hepsi artık yalama ) teller kopardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı