MX110 sistem CS2 açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Ayalne

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
MX110
İşlemci
İntel Core i5 8265U
Merhaba bilgisayarım CS:GO oynatıyordu kasmadan ama CS2 çıktığından beri hiç bu sistemde oynamadım. Açar mı, rahat oynatır mı?

• İşletim sistemi: Windows 11.
  • Ekran kartı: NVIDIA MX110.
  • İşlemci: Intel Core i5 8265U.
  • RAM: 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarım CS:GO oynatıyordu kasmadan ama CS2 çıktığından beri hiç bu sistemde oynamadım. Açar mı, rahat oynatır mı?

Sistemimde i5 8265U işlemci ve MX 110 2 GB ekran kartı bulunuyor. Counter-Strike 2 oyununda FPS değeri düşük olabilir. Genellikle 40-70 FPS arasında bir performans bekleyebilirsiniz. Ancak, oyunu daha akıcı bir deneyimle oynamak istiyorsanız, düşük ayarlarda ve 720p çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! 😊
Kaynak: Yapay zeka Copilot.

Ne kadar kıstas alınabilir bilmiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar kıstas alınabilir bilmiyorum ama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler

Sistemimde i5 8265U işlemci ve MX 110 2 GB ekran kartı bulunuyor. Counter-Strike 2 oyununda FPS değeri düşük olabilir. Genellikle 40-70 FPS arasında bir performans bekleyebilirsiniz. Ancak, oyunu daha akıcı bir deneyimle oynamak istiyorsanız, düşük ayarlarda ve 720p çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz. Umarım bu bilgiler yardımcı olur! 😊
Kaynak: Yapay zeka Copilot.
teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı