N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 3 Şubat 2022 #11 Kurfirnz dedi: GTA 4 almayı çok istiyorum ama benim anlamadığım bir şey var GTA 5'i high ayarlarda 60-70 FPS arası oynuyorum GTA 4 Low ayarlarda 30-33 FPS arası oynatıyor bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonuyla alakalıdır yüksek ihtimal. Bilgisayarlara göre optimize edilmemiş duyduğum kadarıyla.
Kurfirnz dedi: GTA 4 almayı çok istiyorum ama benim anlamadığım bir şey var GTA 5'i high ayarlarda 60-70 FPS arası oynuyorum GTA 4 Low ayarlarda 30-33 FPS arası oynatıyor bu nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonuyla alakalıdır yüksek ihtimal. Bilgisayarlara göre optimize edilmemiş duyduğum kadarıyla.
Kurfirnz Picopat Katılım 31 Aralık 2021 Mesajlar 28 3 Şubat 2022 #12 ntrs87 dedi: Oyunun optimizasyonuyla alakalıdır yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
ntrs87 dedi: Oyunun optimizasyonuyla alakalıdır yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.