MX110 sistemde The Forest'ta FPS düşüşü

• Konuyu başlatan Blub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 960
İşletim sistemi
Windows 10

Blub

Hectopat
Merhabalar, direkt konuya geçiş yapıyorum. CS:GO'da ya da The Forest'ta ani FPS düşüşü yaşıyorum. 60-70'lerden 10-20'lere düşüyor ve 1-2 saniyelik değil, tüm oyun boyunca. Hadi The Forest sistem gereksinimleri karşılamıyor ama CS:GO? LoL oynuyorum, LoL'de temiz 70-80 FPS. Bunun nedeni nedir? ThrottleStop kullanıyor. Bd prochot tiki yok, disable. Turbo da açık. Bununla alakası olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Sistemim:
  • 4 GB RAM.
  • Intel(r) Core(tm) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz.
  • NVIDIA GeForce MX110 2 GB.
  • Windows 10 64 Bit.
  • Dizüstü bilgisayar.

4 GB RAM ile normal olması gerekir.

Yok reis CS:GO'da da öyle. CS:GO'yu sordum zaten The Forest'da da var dedim. Başlık değişmiş CS:GO ani FPS düşmesiydi.
Hocam The Forest optimizasyon sorunları olan bir oyundur, gayet normal bence.

Hocam başlık değişmiş benim asıl sorum CS:GO'daydı ona sistemim yetiyor ama onda da düşüyor FPS 10'lara.

Merhabalar, direkt konuya geçiş yapıyorum. CS:GO'da ya da The Forest'ta ani FPS düşüşü yaşıyorum. 60-70'lerden 10-20'lere düşüyor ve 1-2 saniyelik değil, tüm oyun boyunca. Hadi The Forest sistem gereksinimleri karşılamıyor ama CS:GO? LoL oynuyorum, LoL'de temiz 70-80 FPS. Bunun nedeni nedir? ThrottleStop kullanıyor. Bd prochot tiki yok, disable. Turbo da açık. Bununla alakası olabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Sistemim:
  • 4 GB RAM.
  • Intel(r) Core(tm) i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz.
  • NVIDIA GeForce MX110 2 GB.
  • Windows 10 64 Bit.
  • Dizüstü bilgisayar.

Throttle stop da disable Turbo bildiğim kadarıyla GHz kısıtlaması yapıyor onun tikini kaldırmanız daha iyi olur diye biliyorum Intel kullanalı 4 yıl oldu en son ayrıca The Forest optimizasyon sorunlu bir oyun zaten Low da olsa Ultra da olsa aynı FPS aynı kasma değeri var.

Sebebi 4 GB RAM ile Windows 10 kullanmanız.

HM tamam hocam.
Throttle stop da disable Turbo bildiğim kadarıyla GHz kısıtlaması yapıyor onun tikini kaldırmanız daha iyi olur diye biliyorum Intel kullanalı 4 yıl oldu en son ayrıca The Forest optimizasyon sorunlu bir oyun zaten Low da olsa Ultra da olsa aynı FPS aynı kasma değeri var.

Hocam disable Turbo'yu kapatırsak yanmayalım işlemciyi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı