Çözüldü MX130, 405 MHz'de sabit kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umutxann

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartım MX130 oyuna girince 405 MHz'de sabit kalıyor bir çözüm yolu var mı?

Çözüm
ASUS GPU Tweak 2 indir Advenced Mode'a gir maksimum sıcaklığı 80 derece yap 80 derece üstü yapma ekran kartı zarar görebilir. İyi oyunlar.
ASUS GPU Tweak 2 indir Advenced Mode'a gir maksimum sıcaklığı 80 derece yap 80 derece üstü yapma ekran kartı zarar görebilir. İyi oyunlar.

Çözüm
Sağ ol kanka sorun çözüldü ama 80 derece yaptığım için ekran kartı zarar görür mü?

Sağ ol kanka sorun çözüldü ama 80 derece yaptığım için ekran kartı zarar görür mü?
Ben de böyle kullanıyorum bir zararını görmedim. Bir ara 92 derece yapmıştım o zaman sorun olmuştu. İstersen 76-78 civarına çekip de deneyebilirsin.

04:19 ha? Uyumuyor musun?

Temp limit ile mi oynuyor bu hocam? Bazı sistemlerde voltaj sebepli limitlenme görülüyor. Benimki dahil. Acaba bunun dolaylı yoldan bu temp limit ile alakası olabilir mi? Kartımdaki temp limite MSI Afterburner üzerinden müdahale edilemiyor. Muhtemelen bu arkadaşta da müdahale edilemiyor. Acaba bunu denesem mi?
Bende 88 ayarlıymış bu arada.

Son düzenleme:
Evet hocam temp limit ile oynuyor, MSI Afterburner'da neden ayarlanmıyor bilmiyorum ben de. Voltaj ile alakası olduğunu sanmıyorum MSI Afterburner'ın Laptop GPU'ları ile ilgili bir sorunu var bence.

Evet hocam temp limit ile oynuyor, MSI Afterburner'da neden ayarlanmıyor bilmiyorum ben de. Voltaj ile alakası olduğunu sanmıyorum MSI Afterburner'ın Laptop GPU'ları ile ilgili bir sorunu var bence.
Voltajı da arttırmayı denedim. En çok ona ihtiyacım var. Ama artmıyor.
Voltaj konusunda çok sıkıntılarım var ya. Bir türlü kartı voltaja doyuramıyorum. hep Voltage Throttle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…