Hepsinde kullanılamaz.@e.n.e.s Hocam Asus GPU Tweak her bilgisayarda her ekran kartında kullanılabilirmi?
Hangi ekran kartlarında kullanılabilir sadece asus için mi?Hepsinde kullanılamaz.
Birçok kartta kullanılabilir. Çok çok eski kartlarda kullanılamaz.Hangi ekran kartlarında kullanılabilir sadece asus için mi?
Mesela UHD620 de kullanabilirmiyim?Birçok kartta kullanılabilir. Çok çok eski kartlarda kullanılamaz.
Zannetmiyorum.Mesela UHD620 de kullanabilirmiyim?
Hayır her ekran kartında kullanamazsın, çok eski ekran kartları ve dahili grafik birimlerinde kullanamazsın.@e.n.e.s Hocam Asus GPU Tweak her bilgisayarda her ekran kartında kullanılabilir mi?
Sadece ASUS için değil programın yapımcısı ASUS sadece.Hangi ekran kartlarında kullanılabilir sadece asus için mi?
Sizin ekran kartı neydi hocam?Voltajı da arttırmayı denedim. En çok ona ihtiyacım var. Ama artmıyor.
Voltaj konusunda çok sıkıntılarım var ya. Bir türlü kartı voltaja doyuramıyorum. hep Voltage Throttle oluyor.
GTX 1050 Mobile 4GBHayır her ekran kartında kullanamazsın, çok eski ekran kartları ve dahili grafik birimlerinde kullanamazsın.
Sadece ASUS için değil programın yapımcısı ASUS sadece.
Sizin ekran kartı neydi hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.