MX130 CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Berat55

Hectopat
Birkaç aylığına eski laptopumu kullanmak zorundayım. i5IML05 10.nesil işlemci, MX130 ekran kartı, 8 GB RAM ile CS:GO'da 1024×768 çözünürlükte, grafiklerin hepsi düşükte rekabetçide Max 60, basit eğlencede 30-40FPS'i geçmiyor. Sistemi benden düşük arkadaşlarım benden daha iyi FPS alıyor ve aynı laptopun YouTube'daki testleri daha yüksek FPS alıyor.

Sürücüler güncel mi veya yüklü mü tam olarak?

CS GO ayarlarından çoklu cpu seçeneğini aç sonra driver güncelle format atmadıysan format at bunları dene bi.

CS:GO ayarlarından çoklu CPU seçeneğini aç sonra driver güncelle format atmadıysan format at bunları dene bir.

Çoklu CPU açık driver güncel eğer çözüm bulamazsam format atmayı düşünüyorum.

i8250-mx130 ile rekabetçide 140 fps civarı alıyordum
İşlemci ayarlarını yapamaışşınzıdır muhtemelen.

İ8250-MX130 ile rekabetçide 140 FPS civarı alıyordum.
İşlemci ayarlarını yapamaışınzıdır muhtemelen.

Ben işlemci ayarlarını yaptım 10. nesil i5 2 GB paylaşımsız MX 130 var fakat 40 FPS üstü almıyorummin ayarlarda.

Hocam aynı sorun bende de oluyordu aynı işlemci 4 GB RAM MX130 kullanıyordum. Fişte oynayın şarj tam dolu olsa da. Sadece CS:GO'da değil bütün oyunlarda fişe takılı oynayın.

Dahili ekran kartini kullanıyor olabilir. Nvidia ekran kartını seçin. Nvidia denetim masasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…