ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Açamazsın. MX330 16 GB ile 45 FPS alıyorum.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.180 Makaleler 11 Çözümler 59 2 Eylül 2023 #3 ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz iyi, işlemci kullanan bir oyun ancak CS2 de aşşırı derecede optimizasyon sorunu varmış ve yeni grafikleri ile artık daha çok ekran kartına yükleniyor. Şansınızı bir deneyin ileride optimizasyonu düzeltecektirler.
ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz iyi, işlemci kullanan bir oyun ancak CS2 de aşşırı derecede optimizasyon sorunu varmış ve yeni grafikleri ile artık daha çok ekran kartına yükleniyor. Şansınızı bir deneyin ileride optimizasyonu düzeltecektirler.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Eylül 2023 #4 Açar açmasına da 30 FPS görürse öp başına koy. Zaten oyunda FPS, takılma sorunları var daha test aşaması olduğu için. RAM 4 çok sıkıntı ayrıca.
Açar açmasına da 30 FPS görürse öp başına koy. Zaten oyunda FPS, takılma sorunları var daha test aşaması olduğu için. RAM 4 çok sıkıntı ayrıca.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı CS gibi oyunlarda o kadar önemli değil işlemci önemli üstelik RAM miktarınızda çok düşük
ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı CS gibi oyunlarda o kadar önemli değil işlemci önemli üstelik RAM miktarınızda çok düşük
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Schentienel dedi: Açamazsın. MX330 16 GB ile 45 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. Sobarlas dedi: Hocam ekran kartı CS gibi oyunlarda o kadar önemli değil işlemci önemli üstelik RAM miktarınızda çok düşük. Genişletmek için tıkla... İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum.
Schentienel dedi: Açamazsın. MX330 16 GB ile 45 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. Sobarlas dedi: Hocam ekran kartı CS gibi oyunlarda o kadar önemli değil işlemci önemli üstelik RAM miktarınızda çok düşük. Genişletmek için tıkla... İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum.
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 ardr dedi: Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum. Genişletmek için tıkla... Lafım işlemciye değil hocam şimdi bakınca işlemci de kötü gibi anlaşılmış RAM miktarı düşük en azından çift soketse 8 GB RAM takmanızı tavsiye ederim
ardr dedi: Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum. Genişletmek için tıkla... Lafım işlemciye değil hocam şimdi bakınca işlemci de kötü gibi anlaşılmış RAM miktarı düşük en azından çift soketse 8 GB RAM takmanızı tavsiye ederim
ardr Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #8 aKuu dedi: Açar açmasına da 30 FPS görürse öp başına koy. Zaten oyunda FPS, takılma sorunları var daha test aşaması olduğu için. Genişletmek için tıkla... 30FPS bence iyi.
aKuu dedi: Açar açmasına da 30 FPS görürse öp başına koy. Zaten oyunda FPS, takılma sorunları var daha test aşaması olduğu için. Genişletmek için tıkla... 30FPS bence iyi.
6 662022 Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 816 Çözümler 1 2 Eylül 2023 #9 ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İslemci u lu değilse gayet iyi ram ve ekran kartı arttırmanız lazım aksi takdirde zevk alamazsın oyundam
ardr dedi: Sistemim CS2 açar mı açarsa kaç FPS alırım? Sistem: MX130 ekran kartı i5 10.nesil işlemci 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İslemci u lu değilse gayet iyi ram ve ekran kartı arttırmanız lazım aksi takdirde zevk alamazsın oyundam
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 2 Eylül 2023 #10 ardr dedi: Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin tam modeli nedir? Sonunda U var büyük ihtimalle. O yüzden iyi değil.
ardr dedi: Hocam MX330 ile MX130 arasında fazla bir fark yok diye biliyorum. İşlemcim yüksek diye biliyorum yoksa benmi yanılıyorum. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin tam modeli nedir? Sonunda U var büyük ihtimalle. O yüzden iyi değil.