U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhaba, laptop; i5 8250U. MX130 2 GB. 8 GB RAM. 120 GB SSD alanı. Vermemi istediğiniz başka bilgiler var ise sorabilirsiniz. Oynayacağım oyunlar: Valorant, CS:GO, Rocket League. Bu oyunlarda kaç FPS alırım?
Öncelikle merhaba, laptop; i5 8250U. MX130 2 GB. 8 GB RAM. 120 GB SSD alanı. Vermemi istediğiniz başka bilgiler var ise sorabilirsiniz. Oynayacağım oyunlar: Valorant, CS:GO, Rocket League. Bu oyunlarda kaç FPS alırım?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.912 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #2 Yani iyi değil ama oynadıklarınıza göre iş görür. Yine de bütçeniz varsa almayın derim ben.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 marshall matherss dedi: Yani iyi değil ama oynadıklarınıza göre iş görür. Yine de bütçeniz varsa almayın derim ben. Genişletmek için tıkla... Yani kaç FPS verir bu oyunlarda, sağol yardımın için.
marshall matherss dedi: Yani iyi değil ama oynadıklarınıza göre iş görür. Yine de bütçeniz varsa almayın derim ben. Genişletmek için tıkla... Yani kaç FPS verir bu oyunlarda, sağol yardımın için.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.912 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #4 ugurmert dedi: Yani kaç FPS verir bu oyunlarda, sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Google'da MX130 yazıp ardından oyunun ismini yazarak öğrenebilirsiniz.
ugurmert dedi: Yani kaç FPS verir bu oyunlarda, sağol yardımın için. Genişletmek için tıkla... Google'da MX130 yazıp ardından oyunun ismini yazarak öğrenebilirsiniz.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 24 Nisan 2021 #5 Tatmin edici FPS değeri alamazsınız maalesef. Alsanız bile anca en düşük ayarlarda geçerli olur. En düşük ayarlarda idare edecek kadar oyun oynarım derseniz alın ama bence gereksiz olur.
Tatmin edici FPS değeri alamazsınız maalesef. Alsanız bile anca en düşük ayarlarda geçerli olur. En düşük ayarlarda idare edecek kadar oyun oynarım derseniz alın ama bence gereksiz olur.
U ugurmert Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #6 OceanWraith dedi: Tatmin edici FPS değeri alamazsınız maalesef. Alsanız bile anca en düşük ayarlarda geçerli olur. En düşük ayarlarda idare edecek kadar oyun oynarım derseniz alın ama bence gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Youtube'de izledigim arkadaş Valorant oynarken 60-90 arasi alıyor ama emin olamadım,sağolun.
OceanWraith dedi: Tatmin edici FPS değeri alamazsınız maalesef. Alsanız bile anca en düşük ayarlarda geçerli olur. En düşük ayarlarda idare edecek kadar oyun oynarım derseniz alın ama bence gereksiz olur. Genişletmek için tıkla... Youtube'de izledigim arkadaş Valorant oynarken 60-90 arasi alıyor ama emin olamadım,sağolun.