RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 25 Ağustos 2024 #11 Arkadaşlar peki bu sistem RDR2'de kaç FPS alır, cevaplar için teşekkürler.
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 25 Ağustos 2024 #12 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Hocam 2013 versiyonu PS3'te oynaniyordu, en düşük oynatma ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Arkadaşlar peki bu sistem RDR2'de kaç FPS alır, cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Her şeyi en düşüğe alırsan belki 15FPS.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Hocam 2013 versiyonu PS3'te oynaniyordu, en düşük oynatma ihtimali yok mu? Genişletmek için tıkla... Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Arkadaşlar peki bu sistem RDR2'de kaç FPS alır, cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Her şeyi en düşüğe alırsan belki 15FPS.
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 25 Ağustos 2024 #13 ahmetKs dedi: Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cevaplar için teşekkürler
ahmetKs dedi: Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam cevaplar için teşekkürler
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #14 minimum gtx 970 diyor mx130 arasında dağlar mx 130 15 watt mış ahmetKs dedi: Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. Her şeyi en düşüğe alırsan belki 15FPS. Genişletmek için tıkla... adam ilk oyunu diyor okusan 2013 çıkışlı olanı
minimum gtx 970 diyor mx130 arasında dağlar mx 130 15 watt mış ahmetKs dedi: Dostum bilmiyorsan söyleyeyim, PC tarafındaki Remastered sürümü çok zor oynaman. GeForce NOW üzerinden destekliyorsa oradan oynayabilirsin. Her şeyi en düşüğe alırsan belki 15FPS. Genişletmek için tıkla... adam ilk oyunu diyor okusan 2013 çıkışlı olanı
ahmetKs Hectopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 303 Çözümler 2 25 Ağustos 2024 #15 Silinen üye dedi: Minimum GTX 970 diyor MX130 arasında dağlar MX 130 15 watt mış. Adam ilk oyunu diyor okusan 2013 çıkışlı olanı. Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlayabiliyorsun değil mi hocam? Tekrardan dikkatlice oku Ayrıca 2013 versiyon pc tarafında yok.
Silinen üye dedi: Minimum GTX 970 diyor MX130 arasında dağlar MX 130 15 watt mış. Adam ilk oyunu diyor okusan 2013 çıkışlı olanı. Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlayabiliyorsun değil mi hocam? Tekrardan dikkatlice oku Ayrıca 2013 versiyon pc tarafında yok.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #16 emülatörle ps oyunlarının çevrildiğini gördüm onu şahsa sormak lazım neyi kastettiğini
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 25 Ağustos 2024 #17 Silinen üye dedi: Emülatörle PS oyunlarının çevrildiğini gördüm onu şahsa sormak lazım neyi kastettiğini. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sakin olun öncelikle iki taraf olarak, kavgaya gerek yok, peki şu emülatör ile çevirme mevzusunda oyun kaç FPS olur.
Silinen üye dedi: Emülatörle PS oyunlarının çevrildiğini gördüm onu şahsa sormak lazım neyi kastettiğini. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz sakin olun öncelikle iki taraf olarak, kavgaya gerek yok, peki şu emülatör ile çevirme mevzusunda oyun kaç FPS olur.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.045 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 25 Ağustos 2024 #18 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Hocam biraz sakin olun öncelikle iki taraf olarak, kavgaya gerek yok, peki şu emülatör ile çevirme mevzusunda oyun kaç FPS olur. Genişletmek için tıkla... Emulator için sistemin çok yetersiz. RPCS 3 ün pek de optimize bir emulator olmadigini da hesaba katarsak yine oynaman çok zor.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Hocam biraz sakin olun öncelikle iki taraf olarak, kavgaya gerek yok, peki şu emülatör ile çevirme mevzusunda oyun kaç FPS olur. Genişletmek için tıkla... Emulator için sistemin çok yetersiz. RPCS 3 ün pek de optimize bir emulator olmadigini da hesaba katarsak yine oynaman çok zor.
limon232 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #19 varmı bilmiyorum senin bilmen lazım sen soruyorsun 2013 yılında pc de oynanır mı diye sorduğuna göre demekki vardır çıkarımında bulundum bi arkadaşım eski hary potter oyunlarını oynuyodu ps den çevirme ordan düşündüm
varmı bilmiyorum senin bilmen lazım sen soruyorsun 2013 yılında pc de oynanır mı diye sorduğuna göre demekki vardır çıkarımında bulundum bi arkadaşım eski hary potter oyunlarını oynuyodu ps den çevirme ordan düşündüm