R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #11 GroveMeet dedi: 4 GB RAM, i. 5 10.nesil işlemci, MX130(2 GB VRAM) bu sistem emulatörden PUBG Mobile oynatır mı? Oynatırsa ortalama kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Emulatorden oynayabileceğini sanmam, 8 GB RAM ile 15 FPS alıyordum, optimize emulator'de rezalet.
GroveMeet dedi: 4 GB RAM, i. 5 10.nesil işlemci, MX130(2 GB VRAM) bu sistem emulatörden PUBG Mobile oynatır mı? Oynatırsa ortalama kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Emulatorden oynayabileceğini sanmam, 8 GB RAM ile 15 FPS alıyordum, optimize emulator'de rezalet.
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #12 Rpean dedi: Emulatorden oynayabileceğini sanmam, 8 GB RAM ile 15 FPS alıyordum, optimize Emulator'de rezalet. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile Lite'i kaldırır mı?
Rpean dedi: Emulatorden oynayabileceğini sanmam, 8 GB RAM ile 15 FPS alıyordum, optimize Emulator'de rezalet. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile Lite'i kaldırır mı?
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #13 GroveMeet dedi: PUBG Mobile Lite'i kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Onu maalesef bilmiyorum ama PUBG Lite minimum 60 FPS oynuyordum.
GroveMeet dedi: PUBG Mobile Lite'i kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Onu maalesef bilmiyorum ama PUBG Lite minimum 60 FPS oynuyordum.
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #14 Rpean dedi: Onu maalesef bilmiyorum ama PUBG Lite minimum 60 FPS oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Benim sistemimle oynanacak oyun önerir misiniz?
Rpean dedi: Onu maalesef bilmiyorum ama PUBG Lite minimum 60 FPS oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Benim sistemimle oynanacak oyun önerir misiniz?
R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 20 Mayıs 2021 #15 GroveMeet dedi: Benim sistemimle oynanacak oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar seviyorsunuz ve eski/yeni olmasının önemi var mı?
GroveMeet dedi: Benim sistemimle oynanacak oyun önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ne tür oyunlar seviyorsunuz ve eski/yeni olmasının önemi var mı?