Bu laptopu 6700'e ilana koymuştu biri biraz araştırdım orta ayarlarda oynatıyordu 720P'de sorunsuz oynarsınız o çözünürlükte. MSAA'yı kapatın tabii.MX130+i5 8250U laptopum var. GTA 5'i kasmadan oynayabileceğim ayarları önerir misiniz?
Bu laptopu 6700'e ilana koymuştu biri biraz araştırdım orta ayarlarda oynatıyordu 720P'de sorunsuz oynarsınız o çözünürlükte. MSAA'yı kapatın tabii.
Sürücüler güncel olmayabilir veya işlemci fazla ısınıyor olabilir.Msi Afterburner değerlerini atabilir misiniz?Ara sıra oyunda drop yiyorum, nedendir? (Araba sürerken, şehir içine girdiğimde, çatışma vs.)
İnşallah hocam inşallah...Umarım Doların düştüğü, Her şeyin ucuz olduğu bir zaman..
RAM ekleyebilirsiniz belki.Hocam, uzun zamandır GTA 5'i düzgün drop yemeden kasma olmadan oynamak istiyorum. Ancak şartlar buna izin vermiyor. Bilgisayarın diğer işlemleri de yavaşlamaya başladı. Bende Sildim.
Umarım Doların düştüğü, Her şeyin ucuz olduğu bir zaman..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.