Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 29 Kasım 2020 #21 Cyberpunk'ı en fazla açarsın.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #22 Furkan Cavuslu dedi: 30FPS'nin neresi zevkli değil. Çoğu oyunu 20FPS oynuyorum. 20FPS'nin 30 olması için neler yaparım... Genişletmek için tıkla... Bir yer vardı galiba night City oraya gidersen enfazla 15fos oynarsin.
Furkan Cavuslu dedi: 30FPS'nin neresi zevkli değil. Çoğu oyunu 20FPS oynuyorum. 20FPS'nin 30 olması için neler yaparım... Genişletmek için tıkla... Bir yer vardı galiba night City oraya gidersen enfazla 15fos oynarsin.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 29 Kasım 2020 #23 RDR2 gibi optimizasyon sıkıntılı bir oyunla Cyberpunk'ı karşılaştırmak saçma olur. Oyunun optimizasyonu üst düzeyde olacak. VRAM konusunu kafanıza takmayın. 1080P'den aşağı çözünürlüklerde oyunu oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
RDR2 gibi optimizasyon sıkıntılı bir oyunla Cyberpunk'ı karşılaştırmak saçma olur. Oyunun optimizasyonu üst düzeyde olacak. VRAM konusunu kafanıza takmayın. 1080P'den aşağı çözünürlüklerde oyunu oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 30 Kasım 2020 #24 fenderdeluxe dedi: Tam anladım sayılmaz hocam neyse sağ olun . Genişletmek için tıkla... Artık elektrikli Tesla'ların çok daha hızlı olması gibi düşünün. Teknoloji geliştikçe insanoğlu daha ucuza daha iyisini yapmaya başlıyor.
fenderdeluxe dedi: Tam anladım sayılmaz hocam neyse sağ olun . Genişletmek için tıkla... Artık elektrikli Tesla'ların çok daha hızlı olması gibi düşünün. Teknoloji geliştikçe insanoğlu daha ucuza daha iyisini yapmaya başlıyor.