Shadowslayer Kilopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 292 Makaleler 2 26 Mart 2023 #1 Merhaba. Bilgisayarımda DxDiag'dan baktığımda ekran kısmında ekran kartım Intel UHD graphichs 620 olarak gözüküyor. Fakat ben NVIDIA GeForce MX150 olan ekran kartını kullanmak istiyorum. Ama Intel olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Bilgisayarımda DxDiag'dan baktığımda ekran kısmında ekran kartım Intel UHD graphichs 620 olarak gözüküyor. Fakat ben NVIDIA GeForce MX150 olan ekran kartını kullanmak istiyorum. Ama Intel olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 26 Mart 2023 #2 En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Şurdan driver indirin.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Şurdan driver indirin.