MX150 Ekran Kartı ''Shadow Play Hazır Değil'' Hatası

Merhaba. MX150 ekran kartına sahibim, Nvidia ekran kartım üzerinden video çekmek istiyorum. Ekran kartım destekliyor fakat Geforce Expeirence uygulamasında video kısmı 'hazır değil' diyor. Her şey güncel. Çözümü nedir?

attt.png

Çözümü yok çünkü ekran kartı desteklemiyor. Bende de Acer ultrabook var ve onda da aynısı yazıyor. Yani sorun edilecek birşey değil. Onun yerine XBOX Game Bar'ın video kaydedicisini kullan. Oyundayken Pencere+G tuşuna basmanız yeterli.

Çözümü yok çünkü ekran kartı desteklemiyor. Bende de Acer ultrabook var ve onda da aynısı yazıyor. Yani sorun edilecek birşey değil. Onun yerine XBOX Game Bar'ın video kaydedicisini kullan. Oyundayken Pencere+G tuşuna basmanız yeterli.
Ekran kartınız uyumlu değil sanırım, öyle olunca bu hatayı veriyordu
Sınıf olarak giriş seviyesi olduğu için desteklenmediği ibaresi var. Bu özellik konsaydı güç bela akan oyunlar daha çok kasılacaktır.
700M serisi bile destekliyor, MX150 hayli hayli desteklemesi lazım. İnternette 1 çözümünü buldum, onu uygulayım en iyisi. Halledince konu altında bilgilendirme yaparım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı