Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 31 Ağustos 2022 #1 16 GB RAM i5 8250U. MX150. PNY 120 GB SSD. Toshiba 1TB HDD GTA V Online da kaç FPS alırım?
arda211 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 45-50
kinyass Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 353 31 Ağustos 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 31 Ağustos 2022 #4 kinyass dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki adamda 8 GB RAM var.
kinyass dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam videodaki adamda 8 GB RAM var.
kinyass Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 353 31 Ağustos 2022 #5 Kvtlu dedi: Hocam videodaki adamda 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptop'un çözünürlüğü nedir?
Kvtlu dedi: Hocam videodaki adamda 8 GB RAM var. Genişletmek için tıkla... 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptop'un çözünürlüğü nedir?
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 31 Ağustos 2022 #6 kinyass dedi: 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptopun çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve RAM yükselttikten sonra 4-5 FPS mi değişiyor
kinyass dedi: 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptopun çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam SSD ve RAM yükselttikten sonra 4-5 FPS mi değişiyor
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 40 31 Ağustos 2022 #7 kinyass dedi: 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptop'un çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Ramin az ya da fazla olması fps'i fazla etkilemez. 3. Taraf etkenleri devreye sokar. 4gb ramde drop yersin.
kinyass dedi: 4-5 FPS ekleyin hocam gördüğünüz değerlere, oynatır yani sorun olmaz. Laptop'un çözünürlüğü nedir? Genişletmek için tıkla... Ramin az ya da fazla olması fps'i fazla etkilemez. 3. Taraf etkenleri devreye sokar. 4gb ramde drop yersin.
kinyass Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 353 31 Ağustos 2022 #8 Kvtlu dedi: Hocam SSD ve RAM yükselttikten sonra 4-5 FPS mi değişiyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD yükseltmek performansa katkı sağlamaz hocam
Kvtlu dedi: Hocam SSD ve RAM yükselttikten sonra 4-5 FPS mi değişiyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD yükseltmek performansa katkı sağlamaz hocam
Kvtlu Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 493 Çözümler 4 Yer Eskişehir 31 Ağustos 2022 #9 kinyass dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD yükseltmek performansa katkı sağlamaz hocam Genişletmek için tıkla... Drop sorununu çözüyor diye biliyorum.
kinyass dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SSD yükseltmek performansa katkı sağlamaz hocam Genişletmek için tıkla... Drop sorununu çözüyor diye biliyorum.
kinyass Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 353 31 Ağustos 2022 #10 Kvtlu dedi: Drop sorununu çözüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlineda çözer, single'da ben de eskiden 8 GB RAM kullanıyordum ve çok drop girmiyordu.
Kvtlu dedi: Drop sorununu çözüyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlineda çözer, single'da ben de eskiden 8 GB RAM kullanıyordum ve çok drop girmiyordu.