MX150 Rainbow Six Siege açılır mı?

cantrem

Centipat
Ekran kartım NVIDIA MX150 açmak istediğim oyun Rainbow Six Siege (GTX 640 istiyor) açar mı? Kaldırır mı? Ne gibi sıkıntılar çıkar?
Bu özellik dışında hepsi yüksek 12 GB RAM'im var 2 GB VRAM'im var.

İşlemcin nedir? Açması lazım.
Develerium, işlemcim: i5-8250U CPU 1.60GHz 1800 Mhz 4 çekirdek. Ekran kartım düşük diye çökme gibi bir sıkıntı yaşamaz mıyım? (Başlık sahibi benim diğer hesabımdan yanıt veremiyorum.)
Rahatça oynarsın. Ben GTX 950M ile oynuyordum mis gibi.
Peki sadece bu oyuna mı özeldir bu dediğin şey? Yani diğer oyunlarda da tüm özellikler yüksekken sadece ekran kartım düşükse sıkıntı onlarda da çıkmaz değil mi? Ve çökme kasma olmaz mı? ETS2 ve CS:GO rahatça oynayabiliyorum fakat RainbowSS'yi almadan önce sormak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahatça oynarsın. Ben GTX 950M ile oynuyordum mis gibi.

Katılıyorum, şu an hala 950M + 7700HQ + 12 GB dizüstümde 1080p low preset + %50 resolution scale ayarlarda ortalama 55-65 FPS civarı alabiliyorum. Zaten MX 150 ile 950M neredeyse birbirine denk kartlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı