MX230 + i5-1035G1 sistem RDR2 Low ayarlarda oynanır mı?

Selamlar dostlar RDR2 oynamak istiyorum şu an da 60 TL kuponum var 140 TL gibi bir fiyat var. Ama sistemim gerçekten kötü. Sistemim MX230 i5-1035G1 ve 8 GB RAM'im var. Yani bu ayarlarda ve FPS'de bu oyun oynanır mı? Çünkü oyunu gerçekten çok sevdim. Eğer olmazsa bu sisteme oyun önerebilir misiniz?

Selamlar dostlar RDR2 oynamak istiyorum şu an da 60 TL kuponum var 140 TL gibi bir fiyat var. Ama sistemim gerçekten kötü. Sistemim MX230 i5-1035G1 ve 8 GB RAM'im var. Yani bu ayarlarda ve FPS'de bu oyun oynanır mı? Çünkü oyunu gerçekten çok sevdim. Eğer olmazsa bu sisteme oyun önerebilir misiniz?

How many FPS diye bir site var oyunu seçiyorsunuz ortalama kaç FPS verdiğini seçiyorsunuz
Oldukça kullanışlı oyun önerisi olarak pek bir şey öneremiyeceğim ama Game Pass alırsanız 400 oyun arasından illaki sevebileceğiniz bir oyun çıkar.

720P'de low ayarlarda 25 civarı fps veriyor youtube'deki test videolarında. Sisteminiz kötü değil gayet iyi ancak oyun için değil. O sebeple oyunlarda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı