MX230 LOL performansı

BurakAydn

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
İntenrette birkaç video izledim ama kimi videoda Ultra'da 120 FPS veriyor kimi videoda 70 aklım karıştı MX230 kullanan varsa hangi ayarlarda kaç FPS aldığını yazabilir mi? İşlemci i5 10210U.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bulduysan bana da söyler misin?
İntenrette birkaç video izledim ama kimi videoda Ultra'da 120 FPS veriyor kimi videoda 70 aklım karıştı MX230 kullanan varsa hangi ayarlarda kaç FPS aldığını yazabilir mi? İşlemci i5 10210U.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 8:45
Bir diğer videoda League of Legends en yüksek ayarlarda 100 - 120 arası bir fps gösteriyor.

Son düzenleme:
Dostum bulduysan bana da söyler misin?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 8:45.

Bir diğer videoda League of Legends en yüksek ayarlarda 100 - 120 arası bir FPS gösteriyor.

Kanka oyuna ilk girince 200 250 FPS normalde 120 130(çok çok nadir 80 90 olabiliyor ama asla drop falan yok) civarı orta grafiklerde ve güç tasarrufu modunda ben güç tasarrufunda oynuyorum çünkü işlemci 60-65 derece arası oluyor ama yüksek performansa alınca FPS tabii ki artıyor ama işlemci 75 dereceye kadar çıkabiliyor.

Kanka oyuna ilk girince 200 250 FPS normalde 120 130(çok çok nadir 80 90 olabiliyor ama asla drop falan yok) civarı orta grafiklerde ve güç tasarrufu modunda ben güç tasarrufunda oynuyorum çünkü işlemci 60-65 derece arası oluyor ama yüksek performansa alınca FPS tabii ki artıyor ama işlemci 75 dereceye kadar çıkabiliyor.
Bilgisayarı aldın mı sen?

Aldıysan CS:GO'da en düşük ayarlarda kaç FPS aldığını söyleyebilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı