MX330 her oyunda FPS düşmesi

spiritual

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Acer marka laptop kullanıyorum. Intel i5 1035G1, GeForce MX330, 8 GB RAM ve 250 GB SSD'ye sahip. Ancak oynadığım oyun ne olursa olsun, 3D olduğunda; NFS Underground'dan tut LoL'e, ETS'ye kadar eski olsun yeni olsun her şeyde ama her şeyde drop sorunu yaşıyorum. Piksel grafikli gibi 2D oyunlarda böyle bir sorun olmuyor. 3D grafiklere sahip oyunlarda ancak düşük çözünürlük ayarı yaparsam drop olmuyor, öyle olunca da oyunun tadı hiç çıkmıyor. Driver'larım güncel, oyun modu ayarlarını kendimce denedim... Yardımınızı isteyeceğim, sizce sorun neden kaynaklı olabilir?

Selam arkadaşlar. Acer marka laptop kullanıyorum. Intel i5 1035G1, GeForce MX330, 8 GB RAM ve 250 GB SSD'ye sahip. Ancak oynadığım oyun ne olursa olsun, 3D olduğunda; NFS Underground'dan tut LoL'e, ETS'ye kadar eski olsun yeni olsun her şeyde ama her şeyde drop sorunu yaşıyorum. Piksel grafikli gibi 2D oyunlarda böyle bir sorun olmuyor. 3D grafiklere sahip oyunlarda ancak düşük çözünürlük ayarı yaparsam drop olmuyor, öyle olunca da oyunun tadı hiç çıkmıyor. Driver'larım güncel, oyun modu ayarlarını kendimce denedim... Yardımınızı isteyeceğim, sizce sorun neden kaynaklı olabilir?
Nvidia denetim masasına gir 3D ayarlarından yüksek performanslı Nvidia İşlemcisini seç.

Aynı laptoba sahibim. Geçmiş olsun hocam. Kronik sorunlu bilgisayarlar bunlar. Her şeyi performansa aldım, driverı 100 kere silip kurdum ama nafile. İade edebiliyorsanız iade edin.

Aynı ekran kartına sahibiz bence kronik sorunları var dediğin gibi 3D oyunlarda sıkıntı çıkartıyor hatta hiç açmıyor, ekranda yırtılmalar meydana geliyor, keşke hiç almasaydım iade edebiliyorsan hiç durma benim laptopu alalı 1 ay oldu ben de deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı