MX330 vs MX130

MX130, 28NM'lik Maxvell mimarisine sahip. MX330 ise 14NM'lik Pascal mimarisine sahip.

MX130, 28Nm'lik maxvell mimarisine sahip. MX330 ise 14Nm'lik pascal mimarisine sahip.

Çok güzel açıklamışsınız ama hiçbir şey anlamadım canlı dersler ve arada oyun oynamak için alıyorum dersler için sisteme pek gerek yok o yüzden oyunlarda daha iyi performans verebilecek olan hangisidir?

MX330.
Çok güzel açıklamışsınız ama hiçbir şey anlamadım canlı dersler ve arada oyun oynamak için alıyorum dersler için sisteme pek gerek yok o yüzden oyunlarda daha iyi performans verebilecek olan hangisidir?

MX330 arkadaş... Litografisi bile başlı başına bir neden, daha düşük olduğundan daha az ısınacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…