MX350 sistem Minecraft'ta 200 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

nrea

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba normalde bilgisayarımı (laptopumu) sıfırlamadan önce her şey gayet iyiydi Minecraft gibi basit bir oyunda 900 FPS gibi FPS değerlerini drop girmeden alabiliyordum (CR4ftrise ve SonOyuncu) hatta Valorant oyununda bile 100 110 FPS değerleri alabiliyordum dropsuz bir şekilde fakat bilgisayarımı sıfırladığımda bu FPS değerleri CR4ftrise ve SonOyuncu oyununda cok fazla donmaya, hatta SonOyuncu oyununda 200 FPS'yi zor alabilmeye başladım. 200 FPS olsa bile 200 FPS gibi değil sanki 15 FPS gibiydi. Bilgisayarla alakalı olduğunu düşünüp temizlettim güzelce fakat sorunum devam etti. Valorant oyununda 120 FPS'ken sıkmaya başladığımda ya da skill attığımda FPS aniden 30-20'ye düşüp tekrar 120 oluyor tüm sürücülerim tam hatta şöyle bir sorunda var NVIDIA App uygulamasında bilgisayarı sıfırlamadan önce alt Z çalışıyordu fakat bilgisayarı sıfırladığımda çalışmadğını fark ettim. Hatta eski sürümlerini denedim gene aynı yer paylaşımına geldiğimde de sürücülerinizi güncelleyin diyor ama zaten sürücülerim tam yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim çünkü bu sorun yüzünden bilgisayarımı sadece video izlemek amacıyla kullanıyorum.

Sistem özelliklerim.
  • Windows 10 Home 64 Bit.
  • Sistem modeli Aspire A315-58G
  • BIOS v1.35
  • İşlemci 11th gen Intel(R) Core(tm) i5-1135G7 @ 2.40GHz (8 cpus), ~2.4GHz
  • RAM 8192MB RAM.
  • DirectX 12.
  • Card name: NVIDIA GeForce MX350.
  • Manufacturer: NVIDIA.
  • Ekran kartı Intel Xe Graphics.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar