lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #1 Tasarım benim için önemli değil ama hangisinin sensörleri daha iyi? MX518 Logitech'in Hero yani en iyi sensörünün kullandığını duymuştum. Elim küçük. Palm grip kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Tasarım benim için önemli değil ama hangisinin sensörleri daha iyi? MX518 Logitech'in Hero yani en iyi sensörünün kullandığını duymuştum. Elim küçük. Palm grip kullanıyorum.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #2 Palm grip için Corsair Harpoon RGB Pro gayet iyi. Logitech MX518'i ilk kez duydum, ben olsam Corsair Harpoon alırdım. (Ki aldım da, Corsair Harpoon kullanıyorum, sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.)
Palm grip için Corsair Harpoon RGB Pro gayet iyi. Logitech MX518'i ilk kez duydum, ben olsam Corsair Harpoon alırdım. (Ki aldım da, Corsair Harpoon kullanıyorum, sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.)
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 5 Ocak 2021 #3 Efe10 dedi: Palm grip için Corsair Harpoon RGB Pro gayet iyi. Logitech MX518'i ilk kez duydum, ben olsam Corsair Harpoon alırdım. (Ki aldım da, Corsair Harpoon kullanıyorum, sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.) Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz? FPS oyunları için uygun mu?
Efe10 dedi: Palm grip için Corsair Harpoon RGB Pro gayet iyi. Logitech MX518'i ilk kez duydum, ben olsam Corsair Harpoon alırdım. (Ki aldım da, Corsair Harpoon kullanıyorum, sorunuz olursa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.) Genişletmek için tıkla... Hocam memnun musunuz? FPS oyunları için uygun mu?
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 lz8 dedi: Hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. İşimi fazlasıyla görüyor. lz8 dedi: FPS oyunları için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Sıklıkla CS:GO oynuyorum, uygun.
lz8 dedi: Hocam memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben çok memnunum. İşimi fazlasıyla görüyor. lz8 dedi: FPS oyunları için uygun mu? Genişletmek için tıkla... Sıklıkla CS:GO oynuyorum, uygun.