ufuk yüce Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba CS2 oynarken laptopum kasıyor. Sizce ne yapmalıyım? Donanım özellikleri: 8 GB RAM. i5 12.nesil MX550 ekran kartı 512 GB SSD. He bir de 512 GB SSD var. Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba CS2 oynarken laptopum kasıyor. Sizce ne yapmalıyım? Donanım özellikleri: 8 GB RAM. i5 12.nesil MX550 ekran kartı 512 GB SSD. He bir de 512 GB SSD var.
Çözüm EkmekarasıSalam 21 Ağustos 2024 ufuk yüce dedi: Reis şimdi ocak ayında aldım sadece Roblox falan indirmiştim çok isınmıyordu fanlar falan. Çalışıyordu. Valorant falan oynarken ısınıyor artık. Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucular'dan alın hocam. Sıcaklığı düşürebilir.
ufuk yüce dedi: Reis şimdi ocak ayında aldım sadece Roblox falan indirmiştim çok isınmıyordu fanlar falan. Çalışıyordu. Valorant falan oynarken ısınıyor artık. Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucular'dan alın hocam. Sıcaklığı düşürebilir.
KS KS ufuk yüce Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #11 EkmekarasıSalam dedi: Frekanslar ısınmadan dolayı düşerse FPS'i etkiler tabii ki de. Yani sıcaklık fazla olursa FPS etkilenir. Genişletmek için tıkla... Tamam reis teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EkmekarasıSalam dedi: Frekanslar ısınmadan dolayı düşerse FPS'i etkiler tabii ki de. Yani sıcaklık fazla olursa FPS etkilenir. Genişletmek için tıkla... Tamam reis teşekkür ederim.