MX6 termal macun pump out yapmış mı?

deniros

Femtopat
Daha fazla  
Yeni uyguladığım MX6 termal macun ısınmaya sebep oluyordu. Ben de açıp bakmaya karar verdim. Durum bu şekilde. MX6 pump out yapmış mı?

D15 ve Arctic 360mm IO kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki Noctua termal macunu daha katı MX ise daha akışkan. Yani bu tür(laptop, GPU) işlerde pump out olması muhtemel.

PTM termal ısı iletken malzemesi var bu tür yerler için en iyisi o sanırım.

Yeni uyguladığım MX6 termal macun ısınmaya sebep oluyordu. Ben de açıp bakmaya karar verdim. Durum bu şekilde. MX6 pump out yapmış mı?

Eki Görüntüle 2518451

Kesinlikle yapmış, bu tarz durumlarda yüksek sıcaklıklarda çalışan laptop işlemcileri çok daha hızlı termal macun bozulmasından kaynaklı olması gerektiğinden daha yüksek sıcaklıklara erişebiliyor

Tavsiyem ya viskozitesi çok yüksek (yani akışkanlığı çok düşük) kaliteli bir termal macun kullanmanız ya hal değiştiren termal padlerden kullanmanız ya da bloğunuz çok pürüzsüzse zımpara ile mikro çizikler atmanız.

Mikro çizikler atarken dikkat edin yoksa ısı iletimi düşebilir eğer isterseniz nasıl yapılacağını anlatabilirim.

Teşekkür ederim ama ufak bir araştırmadan sonra hiç zaman kaybetmeden PTM7950 siparişimi verdim umarım bir daha pump out derdim olmaz. Eğer PTM'de işe yaramaz ise dediğiniz işlemi denemeye kalkışabilirim.

Teşekkür ederim ama ufak bir araştırmadan sonra hiç zaman kaybetmeden PTM7950 siparişimi verdim umarım bir daha pump out derdim olmaz. Eğer PTM'de işe yaramaz ise dediğiniz işlemi denemeye kalkışabilirim.

PTM 7950 eğer sahte değil ise kesinlikle derdinize deva olacaktır ama piyasada orijinal bulmak zor. Umarım şansınız yaver gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…