Hocam macun katımsı bir kıvamı var sürmesi çok zor ama fotoğraf atamayabilirim dün sürdüm belki akşam tekrar sökerim laptopu ben kıvam olarak demiştim.
Hocam macun katımsı bir kıvamı var sürmesi çok zor ama fotoğraf atamayabilirim dün sürdüm belki akşam tekrar sökerim laptopu ben kıvam olarak demiştim.
Laptopsa eğer dilerseniz kullanılmayan bir kredi kartından pena gibi sıvamaya yardımcı olacak bir parça kesebilirsiniz. Çok bastırmaya gerek yok. Yavaş yavaş yaymaya başladığınızda macun kendini salar. Ayrıca orijinal bir ürün aldığınıza da emin olun. Macunu da seneler önce açmadıysanız veya kapağını sıkı kapadıysanız çok kolay da kurumazlar.
Laptopsa eğer dilerseniz kullanılmayan bir kredi kartından pena gibi sıvamaya yardımcı olacak bir parça kesebilirsiniz. Çok bastırmaya gerek yok. Yavaş yavaş yaymaya başladığınızda macun kendini salar. Ayrıca orijinal bir ürün aldığınıza da emin olun. Macunu da seneler önce açmadıysanız veya kapağını sıkı kapadıysanız çok kolay da kurumazlar.
Hayır hocam. Katı olması çok daha iyi hatta. laptoplarda zamanla basınçtan macun yanlara akıp gidiyor ve hiç bir işe yaramıyor eğer çok sıvı kıvamda olursa. Önce ortaya nokta şeklinde sıkın. Sonra bir kredi kartından parça kesip onu spatula gibi kullanıp yavaşça yaymaya başlayın.
Hayır hocam. Katı olması çok daha iyi hatta. Laptoplarda zamanla basınçtan macun yanlara akıp gidiyor ve hiçbir işe yaramıyor eğer çok sıvı kıvamda olursa. Önce ortaya nokta şeklinde sıkın. Sonra bir kredi kartından parça kesip onu spatula gibi kullanıp yavaşça yaymaya başlayın.
Şundan dolayı sordum MX6 kendi YouTube kanalında işlemciye sürüyor ama onunki akışkan. Benimki sulandırılmamış gibi + CS2 de Max sıcaklık 85 derece PC PUBG girince 95 falan oluyor böyle.