1Ryomen Sukuna
Decapat
R5 5600X ve Corsair H100 240mm sıvı soğutma kullanıyorum. Bu iki termal macun arasında kaldım. Fiyat farkı önemli değil. Pumpout yapmayacak ve ömrü uzun daha serin tutacak olan macun hangisidir?
Masaüstü sistemlerde pump-out kolay kolay olmaz. Benim tavsiyem sizin için Kryonaut olacaktır ikisi arasından. Cryofuze da güzel macundur, onu da alabilirsiniz.
Üçünün de ömrü aşağı yukarı aynı olur. 1-2 senede bir yenilemek lazım her türlü. Kryonaut MX-6'ya göre biraz daha düşük sıcaklıklar sunabiliyor ama.Hızlı dönüş ve cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz macuna baktım. Üçünün arasından hangisini daha uzun süre kullanırım? Çünkü pek anlamam bu macun değiştirme işlemlerinden.
Hocam her iki macunu da hususi olarak denedim. Maksimum sıcaklıklarda 1 derece bile fark yok arada Kryonaut daha iyi.Hızlı dönüş ve cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz macuna baktım. Üçünün arasından hangisini daha uzun süre kullanırım? Çünkü pek anlamam bu macun değiştirme işlemlerinden.
Üçünün de ömrü aşağı yukarı aynı olur. 1-2 senede bir yenilemek lazım her türlü.
Hocam her iki macunu da hususi olarak denedim. Maksimum sıcaklıklarda 1 derece bile fark yok arada Kryonaut daha iyi.
0,5 derece aradaki 300 TL'ye değecek ise Kryonaut alabilirsin.
Benim testlerimde Cryofuze yükte 3-4 derece kadar daha serindi.O zaman dediğiniz termal macunu alacağım. Yorumları da iyi. Kryonaut ile arasında kac derece oynar sizce?
MX-6 içlerinden en kötü termal performans sunan macun. 2 senede bir değiştirilen bir şey zaten. Fiyat farkı sorun değil diyen birinin 2-3 gramın hesabını yapmasına gerek yok.MX6 varken Kryonaut'a o para verilmez. 1gr=300TL 4gr=230TL. Kaldı ki dayanıklılık konusunda MX TG'den daha iyi.
Benim testlerimde Cryofuze yükte 3-4 derece kadar daha serindi.
MX-6 içlerinden en kötü termal performans sunan macun. 2 senede bir değiştirilen bir şey zaten. Fiyat farkı sorun değil diyen birinin 2-3 gramın hesabını yapmasına gerek yok.
Sen ne anlatıyorsun? En kötüsü bilmem ne? Hippi olmak için sallayıp duruyorsunuz. Gir reddit entrylerini oku. Senin kryonaut dediğin termal macun yüksek sıcaklıkta bozulma yaparken MX-4 3 yıl sonra hala sıvı kalabiliyor. Bu forum neden hala böyle anlamıyorum.Benim testlerimde Cryofuze yükte 3-4 derece kadar daha serindi.
MX-6 içlerinden en kötü termal performans sunan macun. 2 senede bir değiştirilen bir şey zaten. Fiyat farkı sorun değil diyen birinin 2-3 gramın hesabını yapmasına gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.