MX6 vs Kryonaut

Masaüstü sistemlerde pump-out kolay kolay olmaz. Benim tavsiyem sizin için Kryonaut olacaktır ikisi arasından. Cryofuze da güzel macundur, onu da alabilirsiniz.

Masaüstü sistemlerde pump-out kolay kolay olmaz. Benim tavsiyem sizin için Kryonaut olacaktır ikisi arasından. Cryofuze da güzel macundur, onu da alabilirsiniz.

Hızlı dönüş ve cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz macuna baktım. Üçünün arasından hangisini daha uzun süre kullanırım? Çünkü pek anlamam bu macun değiştirme işlemlerinden.

Hızlı dönüş ve cevabınız için teşekkürler. Önerdiğiniz macuna baktım. Üçünün arasından hangisini daha uzun süre kullanırım? Çünkü pek anlamam bu macun değiştirme işlemlerinden.
Üçünün de ömrü aşağı yukarı aynı olur. 1-2 senede bir yenilemek lazım her türlü. Kryonaut MX-6'ya göre biraz daha düşük sıcaklıklar sunabiliyor ama.

Hocam her iki macunu da hususi olarak denedim. Maksimum sıcaklıklarda 1 derece bile fark yok arada Kryonaut daha iyi.
0,5 derece aradaki 300 TL'ye değecek ise Kryonaut alabilirsin.

Üçünün de ömrü aşağı yukarı aynı olur. 1-2 senede bir yenilemek lazım her türlü.

O zaman dediğiniz termal macunu alacağım. Yorumları da iyi. Kryonaut ile arasında kac derece oynar sizce?

Hocam her iki macunu da hususi olarak denedim. Maksimum sıcaklıklarda 1 derece bile fark yok arada Kryonaut daha iyi.
0,5 derece aradaki 300 TL'ye değecek ise Kryonaut alabilirsin.

Burada ömrü de önemli hocam hangisi uzun kullanımda size sorun yaratmadı?

O zaman dediğiniz termal macunu alacağım. Yorumları da iyi. Kryonaut ile arasında kac derece oynar sizce?
Benim testlerimde Cryofuze yükte 3-4 derece kadar daha serindi.

MX6 varken Kryonaut'a o para verilmez. 1gr=300TL 4gr=230TL. Kaldı ki dayanıklılık konusunda MX TG'den daha iyi.
MX-6 içlerinden en kötü termal performans sunan macun. 2 senede bir değiştirilen bir şey zaten. Fiyat farkı sorun değil diyen birinin 2-3 gramın hesabını yapmasına gerek yok.

Benim testlerimde Cryofuze yükte 3-4 derece kadar daha serindi.

MX-6 içlerinden en kötü termal performans sunan macun. 2 senede bir değiştirilen bir şey zaten. Fiyat farkı sorun değil diyen birinin 2-3 gramın hesabını yapmasına gerek yok.
Sen ne anlatıyorsun? En kötüsü bilmem ne? Hippi olmak için sallayıp duruyorsunuz. Gir reddit entrylerini oku. Senin kryonaut dediğin termal macun yüksek sıcaklıkta bozulma yaparken MX-4 3 yıl sonra hala sıvı kalabiliyor. Bu forum neden hala böyle anlamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı