Test sistemim şu an yanımda değil. Keşke yanımda olsa da göstersem. Ama bilmenizi isterim ki bahsedilen macunların hepsini açtım oturdum tek tek overclock yapıp, overclocksuz denedim ben 7700K ile ve MX-6'yı açıp sürmem bilgisayarıma bu saatten sonra.
Kryonaut da zaten harika bir macun demedim ki ben. Cryofuze önerdim ve testlerini geçen ay yaptım gayet tatmin edici performans verdi. Macunda asıl olay termal performansıdır. Uzun ömürlü istiyorsanız termal pad kullanabilirsiniz. Ayrıca yılda 1 kere termal macun yeniledi diye kimse iflas etmez merak etmeyin. Kaldı ki zaten termal macun hakkında en ufak bilginiz varsa bunların belli bir ömrü olduğunu biliyorsunuzdur. Kimyasal yapı gereği bu ömür modelden modele daha kısa ya da daha uzun olabilir. Bu bir sarf malzemesidir. Aşırı kısa olmadığı sürece bunu sorun ediyorsanız bilgisayar kullanmayın. Nasıl ki arabada motor yağı değiştiriyoruz, bilgisayarda da macun değiştirmeliyiz. Daha uzun dayanacak diye daha düşük performanslı ürün kullanmak doğru değil.
Kimsenin mesajını falan sileceğim yok. Şu "biz üyeyiz moderatör bizi aşağılık görüyor, yanlışından dönmüyor dediğim dedik davranıyor" kafasından çıkın önce. Ben de bir üyeyim bu forumda. Ondan sonra dediğinizi ciddiye alıp konuşabilirim.
Hocam çekin bir video sizden dinleyelim. Link atıp konuşmakla olmaz bu işler.