My Friend Pedro Türkçe yama hatası

Nefe

Kilopat
Öncelikle Selamün aleyküm arkadaşlar. Steam'den birkaç hafta önce ''My Friend Pedro'' isimli oyun aldım. İngilizcem çok iyi olmadığı için ve ilerleyen bölümlerde hikayesini beğendim ve biraz daha açıklayıcı olmasını istediğim üzere TR yama indirdim,
ancak sondan bir önceki bölüm gibi bir yerde bölüm tamamlandı dedi ve siyah ekran geldi, TR yamadan kaynaklandığını düşünüyorum. Şu:'' resources.assets''dosyasının orjinalini internette aradım ama bulamadım yüklü olan biri varsa yardım edebilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın. Değiştirdiğiniz dosyanın, orijinal dosyasını yeniden indirir zaten.

Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın. Değiştirdiğiniz dosyanın, orijinal dosyasını yeniden indirir zaten.
Kardeş farkındayım öyle birşey olduğunun ancak pc de internet yok eğer atsaydınız arkadaşımın pc sinden indirip flash diske atacaktım

Anladım. Ben atardım da boyutuna şu an baktım 200 MB. Benim upload hızım ile çok zor yüklenir. Akşam bakarım da söz veremem.

Diğer bir yol ise oyunu arkadaşın bilgisayarına Steam hesabını bağla ve indir. Ondan sonra dosyayı kopyala veya korsan indirip oradaki dosyayı alın. Eğer upload hızım iyi olsaydı ben atardım fakat 1 Mbps bile değil.

teşekkür ederim atarsanız çok mutlu etmiş olursunuz..internet hızınız neden öyle acaba arkada ark'mı iniyor
sorunu çözdüm arkadaşın pc sinden korsanı indirdim oyunu oynadım technopat yanlış anlama korsana teşvik yok . o ''resource.assets dosyasınıda braya koyuyorum koca web de kimse koymamış böyle bir durum olur diye ben koyayım bari. Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!

Son düzenleme:

Ben linkten indiremedim günceller misiniz.

Link bozuk.

Hugola video çeker, insanlar oynamaya başlar. Bende oynayacağım. Güzel bir oyuna benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…