yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Microsoft Store üzerinden MY friend pedro indirmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Dün Forza Horizon 4 indirdim bir sıkıntı olmadı ama bu oyunu indirirken hata veriyor.
Microsoft Store üzerinden MY friend pedro indirmeye çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Dün Forza Horizon 4 indirdim bir sıkıntı olmadı ama bu oyunu indirirken hata veriyor.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 2 Ekim 2020 #2 Windows Update’i onarmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #3 Alonso dedi: Windows Update’i onarmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denedim ama çözüm alamadım. Artı 0 Eksi
Alonso dedi: Windows Update’i onarmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, denedim ama çözüm alamadım.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 2 Ekim 2020 #4 Hizmetler bölümünden Windows Update’i açık değilse aç sonra bilgisayarı kapatıp aç. Artı 0 Eksi
KS KS yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #5 Alonso dedi: Hizmetler bölümünden Windows Update’i açık değilse aç sonra bilgisayarı kapatıp aç. Genişletmek için tıkla... Windows Update açık. 1909 sürümünü kullanıyorum Windows'un. Artı 0 Eksi
Alonso dedi: Hizmetler bölümünden Windows Update’i açık değilse aç sonra bilgisayarı kapatıp aç. Genişletmek için tıkla... Windows Update açık. 1909 sürümünü kullanıyorum Windows'un.