My Hero academia başlanmalı mı?

Makaleler
1
Yer
Asylum
Birkaç arkadaşım bu seriyi izleyip beğendiğini söylüyor ve onlar da çoğunlukla Naruto, Black Clover gibi shonenleri izleyip beğenmiş kişiler fakat ben ise neredeyse ünlenmiş bütün shounen serilerini bitirmiş birisiyim ve "klasik shounen" diyebileceğimiz ögeleri barındıran animelerden de hiç haz etmiyorum. Mha'da bende her zaman bu izlenimi oluşturduğundan hiç izlemedim. Sorum şu: Gerçekten bu seri başlamaya değer mi? Yoksa zaman kaybı mı? Ayrıca başlayın diyorsanız manga mı başlanmalı anime mi? Mangası Myanimelistte genel olarak animeden daha yüksek puan almış.

Kesinlikle mangasından başlanmalı. Ben animesini izlemeyi bırakıp mangasını okuyordum.

Ben yarıda bıraktım ikinci sezonda sıkılıp belki mangasına başlarım. Bana kalırsa izlemediysen Jojoya başla çok daha iyi bir seri MHAdan.

My Hero Academia, bahsettiğiniz klasik shounen öğelerini içeriyor. Mangaya başlayıp karar verirseniz animeye göre daha az zaman kaybedersiniz diye düşünüyorum. Ben biraz okudum ama pek beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…