Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 27 Eylül 2021 #1 Sadece çok bilinen animeleri izledim, sık sık anime izlemem ama dersler için oyunları silince derslerden sonra yapacak bir şey kalmadı. İzlenir mi sizce? Başka öneri yapacaksanız Naruto, Demon Slayer, One Piece tarzı olursa iyi olur
Sadece çok bilinen animeleri izledim, sık sık anime izlemem ama dersler için oyunları silince derslerden sonra yapacak bir şey kalmadı. İzlenir mi sizce? Başka öneri yapacaksanız Naruto, Demon Slayer, One Piece tarzı olursa iyi olur
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 Şahsen pek fazla sevmiyorum ben seriyi ama naruto seven biriyseniz severek izlersiniz.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 28 Eylül 2021 #3 Elan Morin Tedronai dedi: Sadece çok bilinen animeleri izledim, sık sık anime izlemem ama dersler için oyunları silince derslerden sonra yapacak bir şey kalmadı. İzlenir mi sizce? Başka öneri yapacaksanız Naruto, Demon Slayer, One Piece tarzı olursa iyi olur Genişletmek için tıkla... Bi süre sonra çok klasik olduğu için sıkmıştı beni.
Elan Morin Tedronai dedi: Sadece çok bilinen animeleri izledim, sık sık anime izlemem ama dersler için oyunları silince derslerden sonra yapacak bir şey kalmadı. İzlenir mi sizce? Başka öneri yapacaksanız Naruto, Demon Slayer, One Piece tarzı olursa iyi olur Genişletmek için tıkla... Bi süre sonra çok klasik olduğu için sıkmıştı beni.