PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 4 Ocak 2022 #1 My summer Car'ı 2 arkadaşımla beraber toplam 3 kişi çevrimiçi oynamak istiyoruz, mümkün müdür hocalarım? Steam üzerinden oyunu satın alıp orijinal oynayacağız. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2022
My summer Car'ı 2 arkadaşımla beraber toplam 3 kişi çevrimiçi oynamak istiyoruz, mümkün müdür hocalarım? Steam üzerinden oyunu satın alıp orijinal oynayacağız.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 Oyunun orijinal hali tek kişilik fakat bazı modlar ile Online oynanabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 4 Ocak 2022 #3 Kaptan.S dedi: Oyunun orijinal hali tek kişilik fakat bazı modlar ile Online oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, internette gezerken görmüştüm. YouTube'da da 2 kişilik gameplayler var ama 3 kişi bulamadığım için buraya sormak istedim. Artı 0 Eksi
Kaptan.S dedi: Oyunun orijinal hali tek kişilik fakat bazı modlar ile Online oynanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, internette gezerken görmüştüm. YouTube'da da 2 kişilik gameplayler var ama 3 kişi bulamadığım için buraya sormak istedim.