karaBaş123 Picopat Katılım 19 Ocak 2025 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:53 #1 Arkadaşlar parayı buldum ve My Summer Car almak istiyorum. Sizce alınır mı? Yoksa my winter car çıkması beklenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:03
Arkadaşlar parayı buldum ve My Summer Car almak istiyorum. Sizce alınır mı? Yoksa my winter car çıkması beklenir mi?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.796 Makaleler 5 Çözümler 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:04 #2 karaBaş123 dedi: Arkadaşlar parayı buldum ve My Summer Car almak istiyorum. Sizce alınır mı? Yoksa my winter car çıkması beklenir mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilir aslında. Oynamışlığım var. Sarıyor.
karaBaş123 dedi: Arkadaşlar parayı buldum ve My Summer Car almak istiyorum. Sizce alınır mı? Yoksa my winter car çıkması beklenir mi? Genişletmek için tıkla... Alınabilir aslında. Oynamışlığım var. Sarıyor.
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 763 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:08 #3 Oyun güzel akıyor ama öldüğünüz zaman çok fazla angarya. Hafiften hile yaparak oynanmalı bence, elektrik tesisatında çok zorlandım ayrıca akünün ölmesi gibi şeyler yüzünden.
Oyun güzel akıyor ama öldüğünüz zaman çok fazla angarya. Hafiften hile yaparak oynanmalı bence, elektrik tesisatında çok zorlandım ayrıca akünün ölmesi gibi şeyler yüzünden.