EfeWalker0 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 My summer carda yiyecek içecek çok parası bir de arabanın lastiği olan savesi olan var mı?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 30 Mart 2024 #2 My Summer Car Save 2021 Nisan Us SametCan.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
FEDUK Decapat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 353 Yer Turkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber 30 Mart 2024 #3 Cheat engine gibi program kullanmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 30 Mart 2024 #4 EfeWalker0 dedi: My summer carda yiyecek içecek çok parası bir de arabanın lastiği olan savesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum MSCEditor var onu indirerek oyun içindeki tüm verileri değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
EfeWalker0 dedi: My summer carda yiyecek içecek çok parası bir de arabanın lastiği olan savesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Dostum MSCEditor var onu indirerek oyun içindeki tüm verileri değiştirebilirsin.
KS KS EfeWalker0 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 Dessa dedi: Dostum MSCEditor var onu indirerek oyun içindeki tüm verileri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... param olmadığı için steamdan alamadım goggeden indirdim oyunu FEDUK dedi: Cheat engine gibi program kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım Artı 0 Eksi
Dessa dedi: Dostum MSCEditor var onu indirerek oyun içindeki tüm verileri değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... param olmadığı için steamdan alamadım goggeden indirdim oyunu FEDUK dedi: Cheat engine gibi program kullanmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 30 Mart 2024 #6 EfeWalker0 dedi: param olmadığı için steamdan alamadım goggeden indirdim oyunu kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım Genişletmek için tıkla... Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut. Artı 0 Eksi
EfeWalker0 dedi: param olmadığı için steamdan alamadım goggeden indirdim oyunu kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım Genişletmek için tıkla... Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut.
KS KS EfeWalker0 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #7 Dessa dedi: Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani oyunun orijinal olmasına gerek yok mu? Dessa dedi: Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut. Genişletmek için tıkla... İndirdim oyuna da girdim ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Dessa dedi: Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut. Genişletmek için tıkla... Yani oyunun orijinal olmasına gerek yok mu? Dessa dedi: Sorun değil indir ve kayıt dosyanı açarak dilediğin ayarla oynayabilirsin. Satsuma'nın sağlığına kadar tüm bilgileri güncellemek mevcut. Genişletmek için tıkla... İndirdim oyuna da girdim ama olmuyor.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 30 Mart 2024 #8 Dostum attım işte kendi kayıt dosyamdı o. Artı 0 Eksi
KS KS EfeWalker0 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #9 Ella Freya dedi: Dostum attım işte kendi kayıt dosyamdı o. Genişletmek için tıkla... ordaki dosyaların tğm hepsini oyunun dosyalarına attım ama olmadı Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: Dostum attım işte kendi kayıt dosyamdı o. Genişletmek için tıkla... ordaki dosyaların tğm hepsini oyunun dosyalarına attım ama olmadı
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #10 EfeWalker0 dedi: Oradaki dosyaların tğm hepsini oyunun dosyalarına attım ama olmadı Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadın\AppData\LocalLow\Amistech\My Summer Car buraya atman gerekli (ZIP'i değil içindeki dosyaları) EfeWalker0 dedi: Param olmadığı için Steam'den alamadım goggeden indirdim oyunu Kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım Genişletmek için tıkla... Msceditör için orijinal olmasına gerek yok ayrı bir program save i editleyebiliyorsun. Artı 0 Eksi
EfeWalker0 dedi: Oradaki dosyaların tğm hepsini oyunun dosyalarına attım ama olmadı Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadın\AppData\LocalLow\Amistech\My Summer Car buraya atman gerekli (ZIP'i değil içindeki dosyaları) EfeWalker0 dedi: Param olmadığı için Steam'den alamadım goggeden indirdim oyunu Kurmaya çalıştım ama oyunum korsan olduğu için yapamadım Genişletmek için tıkla... Msceditör için orijinal olmasına gerek yok ayrı bir program save i editleyebiliyorsun.