My Summer Car için neon modu nasıl kurulur?

Samed YGZ

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.
Bugün My Summer Car oynarken neon modu kurmaya karar verdim ve kurdum ama dosyayı tanımıyor. Mscmodapi gibi bir şeyler diyor. Kurmamda yardımcı olur musunuz?

Bu mod değil mi? ModLoader kurulu sanırsam, ModLoader modlarını attığın yere şu Mscmodapi'yi atman gerek, aynı diğer modlar gibi. Ardından da Under Glow Kit'in içindeki bütün dosyaları o klasöre atmalısın.

Yani, ana mod'dan önce Mscmodapi'yi kurman gerekli. O şekilde sorunsuz çalışması lazım.

Bu mod değil mi? Modloader kurulu sanırsam, modloader modlarını attığın yere şu Mscmodapi'yi atman gerek, aynı diğer modlar gibi. Ardından da under glow Kit'in içindeki bütün dosyaları o klasöre atmalısın.

Yani, ana Mod'dan önce Mscmodapi'yi kurman gerekli. O şekilde sorunsuz çalışması lazım.

Hocam tam olarak nasıl yani nereye atmam gerekıyor?

Hocam siz bana tam olarak nasıl kurucagımızı söyler misiniz cevap biraz gecikti kusura bakmayın.

Hocam tam olarak nasıl yani nereye atmam gerekıyor?

Hocam siz bana tam olarak nasıl kurucagımızı söyler misiniz cevap biraz gecikti kusura bakmayın.
Modloader kurulu değil mi sende? Hata verdiğine göre onu ve şu modun dll’ini kurmuşsun. Şimdi, şu neon glow kit’in içindeki dll dosyasını attığın konumu bul.

Sonra o dosyayı şimdilik sil. Ardından attığım mscmodapi’yi kur, içindeki dosyaları oraya at. Onun ardından da normal bir şekilde neon glow kit’i kuracaksın, içindeki bütün dosyaları o konuma atarak.

Modloader kurulu değil mi sende? Hata verdiğine göre onu ve şu modun DLL'ini kurmuşsun. Şimdi, şu neon glow Kit'in içindeki DLL dosyasını attığın konumu bul.

Sonra o dosyayı şimdilik sil. Ardından attığım Mscmodapi'yi kur, içindeki dosyaları oraya at. Onun ardından da normal bir şekilde neon glow Kit'i kuracaksın, içindeki bütün dosyaları o konuma atarak.

Hocam mscmodapi atmadınız.

Hocam mscmodapi atmadınız.
Pardon unutmuşum onu. İlk mesajda atmıştım diye hatırlıyordum. Sitenin aşağısındaki zip dosyasına tıklayarak indirebilirsin.

Pardon unutmuşum onu. İlk mesajda atmıştım diye hatırlıyordum. Sitenin aşağısındaki ZIP dosyasına tıklayarak indirebilirsin.

Hocam kurdum ama neon modunu kurunca çalışmıyor?

Eeeeh.

Elektrik?

Bazen neon yalan oluyor da.

sanırım siz yanlış indirdiniz.

Lütfen moddaki description bölümündeki herşeyi çevirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı