Bu mod değil mi? Modloader kurulu sanırsam, modloader modlarını attığın yere şu Mscmodapi'yi atman gerek, aynı diğer modlar gibi. Ardından da under glow Kit'in içindeki bütün dosyaları o klasöre atmalısın.
Yani, ana Mod'dan önce Mscmodapi'yi kurman gerekli. O şekilde sorunsuz çalışması lazım.
![]()
Installable Under Glow Kit
Add some under glow to your satsuma with this installable neon kit.www.nexusmods.com
Modloader kurulu değil mi sende? Hata verdiğine göre onu ve şu modun dll’ini kurmuşsun. Şimdi, şu neon glow kit’in içindeki dll dosyasını attığın konumu bul.Hocam tam olarak nasıl yani nereye atmam gerekıyor?
Hocam siz bana tam olarak nasıl kurucagımızı söyler misiniz cevap biraz gecikti kusura bakmayın.
Modloader kurulu değil mi sende? Hata verdiğine göre onu ve şu modun DLL'ini kurmuşsun. Şimdi, şu neon glow Kit'in içindeki DLL dosyasını attığın konumu bul.
Sonra o dosyayı şimdilik sil. Ardından attığım Mscmodapi'yi kur, içindeki dosyaları oraya at. Onun ardından da normal bir şekilde neon glow Kit'i kuracaksın, içindeki bütün dosyaları o konuma atarak.
Pardon unutmuşum onu. İlk mesajda atmıştım diye hatırlıyordum. Sitenin aşağısındaki zip dosyasına tıklayarak indirebilirsin.Hocam mscmodapi atmadınız.
Pardon unutmuşum onu. İlk mesajda atmıştım diye hatırlıyordum. Sitenin aşağısındaki ZIP dosyasına tıklayarak indirebilirsin.
![]()
Release 1.2.0 · MarvinBeym/MscModApi
Mods likely have to be recompiled (which will also require changing some methods possibly used to be replaced with different methods or using a C# property instead) Move Box & Kit classes to parts...github.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.