My Summer Car karbürator ayarı nasıl ve nereden yapılır?

alfamahmut12345

Centipat
Daha fazla  

Karbüratör ayarını 14.7 nasıl yapacağım? Flerattide falan mı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam oyunu uzun zaman önce oynadım hatırlamıyorum yabancı oyuncu kanalında 1 yıl önce falan seri yapmıştı orada detaylıca anlatıyordu arabayı yaparken belki işnize yarar.

Önceki konuna yazdığımın aynısı, yeniden yazayım.

Fleetari'nin kataloğundaki "Engine adjustment factory Spec" kısmını seçip 1300 Mark'a yaptırabilirsin. Ya da tornavida ile kendin de yapabilirsin.

Motor 90 dereceye ulaştıktan sonra afr göstergesindeki sayı 14.7 olana kadar tornavida ile karbüratör ayarını değiştirmen lazım. Ayrıca aşağıdaki grafik de işine yarayacaktır.

Hocam oyunu uzun zaman önce oynadım hatırlamıyorum yabancı oyuncu kanalında 1 yıl önce falan seri yapmıştı orada detaylıca anlatıyordu arabayı yaparken belki işinize yarar.

Gerçekten yeni MSC serisi yapmış kendisi. Şu oyunun ilk çıktığı dönemki serisi harikaydı, oyuna bu kadar ilgi duymamdaki en büyük etmen büyük ihtimalle o seridir. Ki o zamandan beri oyunun ne kadar geliştiğini görmek de ayrı bir güzel oluyor

Bir de 800 MB'a sığdırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…