H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 22 Mayıs 2023 #1 Mavi minübüsü amcadan aldım. Evin önüne park ettim fakat sabah kalktığımda gitmiş. Amcamın orada da yoktu araç. Nasıl kalıcı olarak geri alabilirim?
Mavi minübüsü amcadan aldım. Evin önüne park ettim fakat sabah kalktığımda gitmiş. Amcamın orada da yoktu araç. Nasıl kalıcı olarak geri alabilirim?
MeKepc Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 55 Çözümler 2 Yer Tekirdağ/Çerkezköy Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA RTX 3050 ekran kartı 12. Nesil İntel Core i7 12650H İşlemci GDDR4 16 GB RAM WİNDOWS 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Serbest meslek 5 Kasım 2023 #2 Hokkabaz Gibiyim dedi: Mavi minübüsü amcadan aldım. Evin önüne park ettim fakat sabah kalktığımda gitmiş. Amcamın orada da yoktu araç. Nasıl kalıcı olarak geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın hocam. Bizim eleman galiba ona satmış minibüsü. En fazla geri ödünç alırsın. Eğer araba ihtiyacı varsa en son çare ruscko denilen hurda. Artı 0 Eksi
Hokkabaz Gibiyim dedi: Mavi minübüsü amcadan aldım. Evin önüne park ettim fakat sabah kalktığımda gitmiş. Amcamın orada da yoktu araç. Nasıl kalıcı olarak geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Alamazsın hocam. Bizim eleman galiba ona satmış minibüsü. En fazla geri ödünç alırsın. Eğer araba ihtiyacı varsa en son çare ruscko denilen hurda.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 445 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 Hocam geç oldu ama. Arabanın plakasını almadan once hafta içi minubus vize yerinde oluyor anahtarda sizde oldugundan kacırabılıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam geç oldu ama. Arabanın plakasını almadan once hafta içi minubus vize yerinde oluyor anahtarda sizde oldugundan kacırabılıyorsunuz.