xxbelirsizxx Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Ben oyunu Steam'den aldım fakat mod yüklenmiyor. Msc modloaderdan indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde sol üste bir yazı yok. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
Ben oyunu Steam'den aldım fakat mod yüklenmiyor. Msc modloaderdan indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde sol üste bir yazı yok. Yardımcı olur musunuz?
DaniUY Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 xxbelirsizxx dedi: Ben oyunu Steam'den aldım fakat mod yüklenmiyor. Msc modloaderdan indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde sol üste bir yazı yok. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Doğru yere kurduğundan emin misin? Msc Loader'i Artı 0 Eksi
xxbelirsizxx dedi: Ben oyunu Steam'den aldım fakat mod yüklenmiyor. Msc modloaderdan indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde sol üste bir yazı yok. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Doğru yere kurduğundan emin misin? Msc Loader'i