Y yusuf7595 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 My Summer Carda mod kurmuştum. Sonra turbocharger ve ECU modu kurdum ancak ECU modu msc mod API olmadığı için hata veriyor. İnternetten baktım ancak MSC mod API'nin nasıl kurulduğunu anlamadım, bilen varsa anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
My Summer Carda mod kurmuştum. Sonra turbocharger ve ECU modu kurdum ancak ECU modu msc mod API olmadığı için hata veriyor. İnternetten baktım ancak MSC mod API'nin nasıl kurulduğunu anlamadım, bilen varsa anlatabilir mi?
Unregistered06 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 173 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 7 + Windows 8.1 + Windows 10 (ISO) Cinsiyet Diğer 24 Mayıs 2025 #2 Mscmodapi yi indirin ve references klasörüne atın GitHub - MarvinBeym/MscModApi: An api for the game My Summer Car that allows mod creators to make their objects installable. An api for the game My Summer Car that allows mod creators to make their objects installable. - MarvinBeym/MscModApi github.com site ingilizcedir lütfen görev yerlerine çeviri ile bakın Artı 0 Eksi
Mscmodapi yi indirin ve references klasörüne atın GitHub - MarvinBeym/MscModApi: An api for the game My Summer Car that allows mod creators to make their objects installable. An api for the game My Summer Car that allows mod creators to make their objects installable. - MarvinBeym/MscModApi github.com site ingilizcedir lütfen görev yerlerine çeviri ile bakın