P PIXRa Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Oyun Steam'den alındı, multiplayer dosyasını da indirdim fakat fatal error alıyorum 32 Bit versiyona almama rağmen değiştirdim yine açılmıyor.
Oyun Steam'den alındı, multiplayer dosyasını da indirdim fakat fatal error alıyorum 32 Bit versiyona almama rağmen değiştirdim yine açılmıyor.
Çözüm P P PIXRa 17 Şubat 2021 Sorunu hallettim. My Summer Car'ın kendi sitesinde güncel Launcher'ı indirmem gerekiyormuş.
E emrecanakisik Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 136 Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: AMD Ryzen 5 2600 Graphics Card: Radeon RX5700XT 8GB Motherboard: Gigabyte B450 Aorus M RAM: Adata XPG Gammix 8*4GB 3000Mhz Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 My summer car güzel mi?(Cidden merak ettiğimden soruyorum) Artı 1 Eksi
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 13 Şubat 2021 #3 PIXRa dedi: Oyun Steam'den alındı, multiplayer dosyasını da indirdim fakat fatal error alıyorum 32 Bit versiyona almama rağmen değiştirdim yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ve hatanın fotoğrafını atar mısınız? Artı 0 Eksi
PIXRa dedi: Oyun Steam'den alındı, multiplayer dosyasını da indirdim fakat fatal error alıyorum 32 Bit versiyona almama rağmen değiştirdim yine açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ve hatanın fotoğrafını atar mısınız?
Canoktun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 1.214 Makaleler 5 Çözümler 3 13 Şubat 2021 #4 Tam olarak anlayamadım hatayı. 32 Bit sistem mi kullanıyorsunuz da 32 Bit seçtiniz? emrecanakisik dedi: My summer car güzel mi?(Cidden merak ettiğimden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ama beni sardı. Artı 0 Eksi
Tam olarak anlayamadım hatayı. 32 Bit sistem mi kullanıyorsunuz da 32 Bit seçtiniz? emrecanakisik dedi: My summer car güzel mi?(Cidden merak ettiğimden soruyorum) Genişletmek için tıkla... Kişiye göre değişir ama beni sardı.
KS KS P PIXRa Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 Sorunu hallettim. My Summer Car'ın kendi sitesinde güncel Launcher'ı indirmem gerekiyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
onur6545 Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #6 PIXRa dedi: Sorunu hallettim. My Summer Car'ın kendi sitesinde güncel Launcher'ı indirmem gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... My summer car sitesi derken tam nereden indirdiniz? Hocam bende de aynı sorun var. Artı 0 Eksi
PIXRa dedi: Sorunu hallettim. My Summer Car'ın kendi sitesinde güncel Launcher'ı indirmem gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... My summer car sitesi derken tam nereden indirdiniz? Hocam bende de aynı sorun var.